GRAD ZAPRICE KAMNIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GRAD ZAPRICE KAMNIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GRAD ZAPRICE KAMNIK

   Telefon: 01 8317 662

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Poroke na gradu ZAPRICE

  Romantično okolje gradu je idealen prostor za posebno grajsko poroko s prečudovitim pogledom na stari del mesta Kamnik. Lahko si izberete tudi druge lokacije na gradu, na primer v salonu, z restavriranimi baročnimi in historičnimi poslikavami s konca 19. stoletja ali na travniku ali dvorišču gradu. Za poroke s priokusom podeželskega sloga je primeren travnik pred gradom, kjer stojijo ohranjene lesene kašče, krite s slamnato streho, iz 18. in 19. stoletja, s prav tako čudovitim pogledom na Kamnik.

  GRAD ZAPRICE KAMNIK

  Grad Zaprice Kamnik je v svoji osnovi renesančna stavba, ki je še danes ohranila nekatere arhitekturne elemente tega časa. Okoli leta 1550 se je tedanji lastnik Jurij III. pl. Lamberg s Črnela odločil, da bo stari srednjeveški dvor podrl in ga nadomestil z novo gradnjo. Sezidati ga je dal v modernem renesančnem slogu kot simbol plemiške veljave in ambicioznosti rodovine Lamberg. V 18. stoletju je grad Zaprice doživel vrhunec stavbnega razvoja. Leta 1757 ga je kupil  Anton Medard pl. Wiederkehr, ki se je odločil za velikopotezno prenovo. Grad so tedaj razširili s prizidkom in dali celoti poznobaročno podobo. V njem deluje od leta 1962 muzej.

  Na gradu Zaprice v Kamniku za vas organiziramo nepozaben civilni obred. Vsako soboto se na gradu odvijeta le dve poroki, kar pomeni, da boste imeli dovolj časa za prejemanje čestitk in pogostitev. Zunanji prostor sprejme za poročni protokol sprejme do 150 povabljenih, salon pa sprejme cca. 100 svatov. Parkirišče ob gradu je zagotovljeno za cca 30 vozil s predhodno najavo.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp