GRAD ZAPRICE KAMNIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GRAD ZAPRICE KAMNIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GRAD ZAPRICE KAMNIK

   Telefon: 01 8317 662

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Poroke na gradu ZAPRICE

  Romantično okolje gradu in imeniten grajski salon v drugem nadstropju sta kot naročena za slovesna osebna praznovanja, začetek skupne življenjske poti, pa tudi za posebne slovesne dogodke.

  V samem gradu je mogoče najeti salon v drugem nadstropju, ki je bil obnovljen v zadnjih letih, ob restavriranju baročne in historične poslikave s konca 19. stoletja. Salon je opremljen z osemdesetimi stoli. Za prireditve s priokusom podeželskega sloga je primeren prostor travnik pred gradom, kjer stojijo ohranjene lesene kašče, krite s slamnato streho, iz 18. in 19. stoletja.

  GRAD ZAPRICE KAMNIK

  Prava grajska poroka se bo zgodila na rdeči preprogi ob grajskem obzidju s pogledom na stari del Kamnika ali v grajski sobani gradu. Sledil bo nagovor neveste in ženina ter svatov. Obred pa bo zaključil ženin, ki bo s sabljo odprl steklenico šampanjca.

  Da bo scenarij vsebinsko in časovno popoln, bo z vami profesionalni koordinator. Vse skupaj bomo ovili z nežno glasbeno podlago.

  V vročih poletnih dneh pa so izjemno primerni in posebni prostori za prireditve urejena travnata površina okoli gradu, kjer je z grajskega obzidja čudovit pogled na staro mestno jedro Kamnika, grajsko dvorišče in urejen arkadni prostor z lapidarijem.

  V gradu Zaprice je muzej že od leta 1962. Muzej Kamnik pokriva območje, ki segajo od Kamniških Alp do Zasavja. Stalna razstava zgodnjih krivljenega izdelkov, od smuči za izdelavo industrijskega pohištva, je na ogled v prvem nadstropju, s posebnim poudarkom na krivljenje patenta Thonet uporabe tega patenta v Sloveniji. Pod arkadami je lapidarij izbranih arheoloških in umetnostne dediščine ugotovitev v kamen.

  Na gradu Zaprice v Kamniku za vas organiziramo nepozaben civilni obred. Vsako soboto se na gradu odvijeta le dve poroki, kar pomeni, da boste imeli dovolj časa za prejemanje čestitk in pogostitev. Zunanji prostor sprejme za poročni protokol sprejme do 150 povabljenih, dvorana pa sprejme cca. 100 svatov. Parkirišče ob gradu je zagotovljeno za cca 30 vozil s predhodno najavo.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp