GRAD NEGOVA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GRAD NEGOVA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GRAD NEGOVA

  Telefon: 02 564 82 40

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Grajski kompleks Grad Negova je arhitekturna, turistična in poslovna celota, primerna za poslovna srečanja, izobraževalno dejavnost, prireditve in organizacijo praznovanj ter porok. V sklopu grajskega kompleksa je urejen bogat zeliščni park.

POROKA NA GRADU NEGOVA

Dan, ki ga ne boste nikoli pozabili, je zagotovo poroka. To je dogodek, za katerega si želite, da bi vam ostal v najlepšem spominu.
Grajski kompleks Grad Negova je odlična izbira za poročni dan, saj s svojo zgodovinsko kuliso in pravo mero zasebnosti zagotavlja nepozabnost zaobljube in svečanega slavja.

Edinstveni ambient omogoča izvedbo poročnega obreda na grajskem dvorišču v zavetju grajskega obzidja ali pa v renesančni poročni dvorani.

Mladoporočenca v gradu poiščeta točko za objem in točko poljub, svoje najgloblje želje, z mislimi vtisnjene v čarobni trakec, pa zaupata v izpolnitev priprošnjici Apoloniji, ki zanju pripravi dišeč šopek grajskih zelišč.

Za popestritev poročnega obreda lahko poskrbi tudi grajska gospoda, ki sprejme poročni par in svate.

CERKVENI OBRED

V neposredni bližini gradu se nahaja cerkev Marijinega rojstva, kjer je možno opraviti tudi cerkveni poročni obred.

Grad Negova je odprt od aprila do oktobra.

Oprema : poročna miza in stoli, stoli za svate.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp