GRAD MOKRICE CASTLE ESTATE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GRAD MOKRICE CASTLE ESTATE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GRAD MOKRICE CASTLE ESTATE

   Rajec 4, 8261 Jesenice na Dolenjskem

   Telefon: 07 45 74 240

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Srednjeveški grad Mokrice, obdan z dvestoletnim angleškim gozdom, vrhunska kulinarika in profesionalni poročni organizatorji s pozornostjo na detajle, bodo vajino poroko spremenili v nepozaben dan ljubezni, ki bo vama in vajinim svatom ostal v spominu za vse življenje.

  DOBRODOŠLI NA NAJBOLJ ČAROBNIH IN INOVATIVNIH DRUŽABNIH DOGODKIH

  Grad Mokrice castle Estate smo specializirani za ekskluzivne in inovativne poroke sredi čarobnega zelenega gozda ali na Gradu Mokrice. Strastni nad tem, kar počnemo, se zavzemamo za lahkotno eleganco in si prizadevamo, da bo vaša poroka izjemna ter edinstvena. Imamo ekipo kreativnih, odločnih načrtovalcev in se trudimo, da uresničimo vse vaše osebne vizije ter sanje.
  Grad Mokrice castle Estate nudi številne možnosti za poroko:  2 poročni dvorani, srednjeveški angleški park, grajsko dvorišče ter gozdne in travniške lokacije.

  poročno slavje na gradu mokrice castle Estate

  Nepozabno poročno slavje lahko poteka na štirih čarobnih lokacijah:
  DVORANA BARBARA
  Dvorana sprejme do 100 oseb in se nahaja v Forest Hotelu Mokrice**** ter nudi prostorno teraso s pogledom na angleški park.
  GRAJSKO DVORIŠČE
  Romantično dvorišče sprejme do 350 oseb, se nahaja med mogočnimi zidovi gradu Mokrice.
  GRAJSKA RESTAVRACI JA
  Klasična poročna lokacija s pridihom srednjeveškega sprejme do 90 oseb.
  POROČNI ŠOTOR
  V primeru večjega števila svatov vama nudimo najem poročnega šotora, ki ga lahko postavimo na travnik ob gozdu ali na grajsko dvorišče. Tako bo poročno slavje kljub neugodnim vremenskim vplivom potekalo nemoteno, hkrati pa bosta lahko iz šotora občudovala zvezdnato nebo. Cena najema poročnega šotora z vso opremo je cca. 4900 €.

  NA MOKRICAH CASTLE ESTATE ORGANIZIRAMO:
  - civilno poroko
  - cerkeveno poroko
  - poročno slavje
  - zaroko ali zaobljubo
  - druge predporočne in osebne dogodke

  Restavracija 1444 poskrbi za kraljevo pogostitev. Vse sestavine so skrbno izbrane od lokalnih eko pridelovalcev in pripravljene na sodoben kraljevi način.

  poskrbimo za udobno bivanje v mokrice forest hotelu

  Mokrice Forest Hotel, skrit v tišini grajskega parka, se nahaja v neposredni bližini dvorca Mokrice. Z njene terase se ponuja čudovit pogled na dvestoletni angleški park in kipe štirih letnih časov ob kapelici Sv. Ane. Za udobno bivanje gostov je poskrbljeno v dvoposteljnih sobah in suita.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp