GRAD KOMENDA POLZELA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GRAD KOMENDA POLZELA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GRAD KOMENDA POLZELA

   Grajski trg 1, 3313 Polzela

   Telefon:  03 703 32 28

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Grad Komenda Polzela leži na vzpetini sredi Polzele. Skozi stoletja je doživljal različno usodo, vendar s svojo dominantno lego, stavbno zgodovinskimi značilnostmi ter stilnimi prvinami predstavlja pomemben kulturni in zgodovinski spomenik.

  Posebnost gradu je antični lev iz pohorskega marmorja, postavljen na stopniščno ograjo ob glavnem vhodu. Tu je nad stopnicami v steno vzidana tudi bronasta plaketa s portretom Franceta Prešerna, poleg nje pa ploščica z napisom: »V to Komendo je v letih 1817-1819 prihajal pesnik dr. France Prešeren na obisk k svojemu stricu Antonu Muhovcu, župniku na Polzeli.

  Od leta 2011 je grad Komenda popolnoma prenovljen. Ponudba na gradu zajema tudi najem prostorov za konference, seminarje, sestanke in izobraževanja ter rojstnodnevne zabave različnih tematik za otroke. Celotno območje gradu Komenda je uradni prostor za sklepanje porok. V grajskih prostorih delujejo TIC Polzela, Medobčinska splošna knjižnica Žalec – Občinska knjižnica Polzela, dislociran oddelek Glasbene šole »Risto Savin« Žalec in Bistro Pasijonka, kavarna in slaščičarna.

  Grajski prostori so čudovito okolje za poslovna srečanja, team-building aktivnosti in zaključke ob poslovnem letu. Sestankom, izobraževanjem, predavanjem in konferencam je na voljo konferenčna dvorana s 50 do 60 sedeži in vso potrebno opremo za izvedbo projekcije.

  Prostore je mogoče najeti tudi za rojstnodnevne zabave različnih tematik za otroke, zunanje dvorišče pa za prireditve in koncerte.

  GRAD KOMENDA POLZELA – POROKA S STILOM

  Vsaka poroka je nekaj posebnega. Prenovljeni grad, ki leži na vzpetini sredi Polzele in ob katerem je težko ostati ravnodušen je odličen kraj za poroke. Izreči slavnostni DA v lepoti naravne in kulturne dediščine je res posebno doživetje.

  Mladoporočenca, ki se želita poročiti na gradu Komenda, dobita vse informacije na TIC Polzela, telefonska številka: 03 703 32 28, e-pošta: tic@polzela.si

   

  V modernem času so poroke drugačne; intimne in pisane na kožo mladoporočencema. Načrtovanje poroke se začne z izbiro lokacije za obred in slavje. Okolje gradu Komenda, ki na gričku sredi Polzele ohranja skoraj 500-letno zgodovino malteških vitezov, je gotovo posebna lokacija za poseben dogodek.

  Tako pomembna odločitev, kot je odločitev za skupno življenje dveh, ki se imata rada, si zasluži skrbno načrtovanje. Ker se želimo čim bolj približati željam mladoporočencev, smo na TIC Polzela pripravili nove poročne protokole: od preproste poroke do poroke, kjer je veliko vključenega. Pozorno sledimo okusu in željam mladoporočencev. Poroka je lahko minimalistična ali razkošna, elegantna ali povsem sproščena. Nekaj idej, kako ustvariti dan kot iz sanj, vam ponujamo mi. Grajsko okolje je privlačno in nepozabno za vedno več mladoporočencev.

  Beseda bo vajina, mi pa vama bomo v pomoč pri uresničenju vajinih želja.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp