GRAD BISTRA

Grad Bistra…. vajin poročni kraj ljubezni, čudežnosti in brezčasne sreče.

Naj na vajin nepozabni dan skupaj praznujemo ljubezen v idiličnem okolju prelepe narave v Bistri, kjer na enem mestu izpeljemo vajino sanjsko poroko. Čaroben trenutek vajine večne obljube se zgodi v Gradu Bistra sredi parka pod krošnjami mogočnih dreves ali pa v temu namenjeni poročni dvorani, ki sprejme do 150 oseb. Na voljo so različni protokoli od 580€ dalje in zaobjemajo celotno organizacijo obreda.

Tukaj domuje Tehniški muzej Slovenije, ki lahko poskrbi za edinstveno vožnjo skozi grajski park s starodobnikom Benz iz 30-ih let 20. stoletja.

Civilne poroke Bistra

Gostilna Bistra

Gostilna in hotel Bistra

Tik ob gradu Bistra, z velikim parkiriščem in obdana z zelenjem ter izviri Ljubljanice, stoji gostilna Bistra - idealna lokacija za vse, ki želite, da vam pripravimo vrtno poroko pod ZVEZDASTIM ŠOTOROM! Za vas imamo pripravljene pakete, z izborom katerih boste lahko sproščeno uživali v vajinem dnevu, saj bo naša izkušena ekipa poskrbela za tiskovine, dekoracijo kot tudi ambientalne kotičke! Pred poročno večerjo, se lahko odločite za civilni obred v grajskem parku ali tik ob šotoru pod v tančice objetem paviljonu.

SPREJMEMO:
- 40 v restavraciji gostilne Bistra
- 100 oseb pod zvezdastim šotorom na zelenici ob hotelu

Vabljeni v Veselo dolino, vabljeni v Bistro!

HOTEL

V Bistri je na voljo 16 sob. V njih se prikupno zlije starinska oprema s sodobnimi elementi, hkrati pa sobe nudijo vse, kar sodobni gost potrebuje.
Sobe vsebujejo sledečo opremo:
kopalnica s tušem in straniščem, fen, klima, Wi-Fi, TV, telefon.

V hostel sobah lahko nastanimo do 16 oseb, skupaj v vseh sobah sprejmemo do 52 oseb.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


    ScrollUp