GOZDNO GOSPODARSTVO NOVO MESTO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOZDNO GOSPODARSTVO NOVO MESTO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   Vrtni center Novo mesto
   Smrečnikova 45
   Tel: 07 33 42 287, 051 654 994

   – Cvetličarna Straža
   Ulica Talcev 20
   Tel: 07 30 84 490, 051 655 762

   – Cvetličarna Srebrniče
   Srebrniče 1a
   Tel: 07 33 82 315, 051 655 768

    

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  POROČNI ŠOPEK

  Poročni šopek je najpomembnejši in osrednji izdelek poročnega slavja, na katerega se navezujejo vsi ostali izdelki, tako po barvi kakor tudi vrsti cvetja.

  Izbiro oblike šopka, vrste in barve cvetja, vedno prilagodimo željam neveste, njeni obleki, postavi in življenjskemu slogu.

  Ko dogovorimo, kakšen bo poročni šopek, začnemo skupaj razmišljati, katere izdelke iz cvetja, še potrebujemo na poročni dan.

  Če načrtujete poroko, vam svetujemo, da pridete v cvetličarno na informativen pogovor dovolj zgodaj, da lahko uskladimo vaše želje z našimi predlogi, ki bodo poročni dan obogatili na nepozaben način.

  NAPRSNI ŠOPKI

  Naprsni šopki so namenjeni:
  •Ženinu
  •Pričama
  •Ostalim svatom

  Naprsni šopek za ženina je miniaturni poročni šopek, saj vsebuje cvetje in zelenje iz poročnega šopka.

  Naprsna šopka za priči sta nekoliko manjša in skromnejša od ženinovega.

  Naprsni šopki za svate so lahko vsi enaki ali pa naredimo še kakšno izjemo za najbližje sorodnike, vsekakor pa so manjši in malce skromnejši od zgoraj naštetih.

  ARANŽIRANJE VOZILA

  Najpomembnejši vozili sta tisti dve, ki prevažata nevesto in ženina. Najpogosteje se dekoracija za avto v katerem se vozi nevesta, razlikuje od tiste, kjer se vozi ženin. Tudi avta nista vedno enakega tipa, morda celo različne barve in oblike.

  Dekoracije za avtomobile so lahko zelo inovativne in drugačne kot smo jih bili vajeni doslej, če se prepustite domišljiji cvetličarjev. Kadar so avtomobili posebej dragi, pa je priporočljivo želje po dekoraciji, uskladiti tudi z lastniki vozil.

  Vsekakor je najlepše, če se vrsta in barva cvetja iz poročnega šopka, nadaljuje tudi na avtomobilih. Kadar je cvetje iz poročnega šopka krhko in drobno, potem se ponovi vsaj barva in stil poročnega šopka, tudi v aranžmajih na avtomobilih.

  KRASITEV PROSTOROV

  Mnoge neveste in ženini ne želijo prepustiti prav nobenega detajla naključju, zato se z izbranim cvetličarjem dogovorijo tudi za krasitev cerkve in restavracije, kjer se bo odvijalo slavje. Različni cerkveni prostori omogočajo številne možnosti slavnostne krasitve, ki jo je vsekakor potrebno v naprej dogovoriti.

  Prav tako v restavraciji ne sme manjkati cvetlični aranžma pred nevesto in ženinom, saj jima dela družbo na številnih fotografijah, ki jih naredijo svatje med slavjem. Če je svatov veliko, potem so manjši aranžmaji ali šopki tudi na njihovih mizah. Včasih se s cvetjem okrasi tudi vhod v restavracijo in druga mesta, kjer se zadržujejo svatje.

  Vedno pa pri izbiri cvetja sledimo stilu, barvam in vrsti cvetja, ki smo ga določili s poročnim šopkom.

  DARILNI PROGRAM IN ARANŽIRANJE

  Gozdno gospodarstvo Novo Mesto vam nudi bogat izbor darilnega programa.

  Pri nas boste v vseh letnih časih našli primerno darilo za najrazličnejše namene (rojstne dneve, poroke, obletnice, maturo, diplomo,…).

  Darila in dekorativne izdelke sezonsko dopolnjujemo, da so v duhu letnega časa, ki ga živimo.

  Darila pa lahko izberete tudi iz našega celotnega prodajnega sortimana in oblikujete prav posebno darilo, ki je morda zelo praktične narave, zlasti za tiste, ki jim je blizu delo z rastlinami.
  Izbrano darilo vam z veseljem dekoriramo za priložnost, ko ga boste poklonili.

  Vsako darilo vam tudi aranžiramo po vaših željah.
  Včasih pa poleg lepo dekoriranega darila poklonimo tudi samostojen šopek cvetja.

  Strokovno aranžirano darilo je izdelek z dodano vrednostjo in ne le darilo, ki ste ga kupili.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp