GOSTIŠČE RUPAR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTIŠČE RUPAR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTIŠČE RUPAR

   SVETI ANDREJ 38, 4220 ŠKOFJA LOKA

   Kontaktna oseba: Lidija Rupar

   Telefon: 031 405 522

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  V naročju narave 5km iz Škofje Loke po dolini Hrastnice do Svetega Andreja, kjer stoji tudi cerkvica Sv.Andreja je gostišče Rupar.

  Lahko nas obiščete v manjši ali večji družbi, sami ali z družino, lahko se odločite za razna praznovanja, poroke, seminarje ali nedeljska kosila v odmaknjenem naravnem okolju.

  POROČNO SLAVJE

  Poroka je ena najpomembnejših prelomnic v življenju, zato vam v gostilni Rupar omogočamo, da bo vaše poročno slavje nepozabno.

  V gostilni Rupar imamo veliko izkušenj s prirejanjem najrazličnejših dogodkov. S skrbno izbranim jedilnikom, ki ga bomo seveda izbrali skupaj in ga priredili po vaših željah, vam bomo pričarali vaš pravljični dan, o katerem se bo še dolgo govorilo.

  Smo domača gostilna z vrhunsko kulinariko.

  Gostje bodo uživali v izbranih jedeh katere boste lahko izbrali tudi po vaših željah, svetovali pa vam bomo tudi pri izbiri ustrezne celote kulinarike in vin.

  Pogostili vas bomo v prijetnem vzdušju notranjih prostorov, ki sprejmejo do 90 gostov.
  Nudimo vam prijetno poročno slavje ob tem pa vam bomo pomagali pri organiziranju vašega poročnega dne.V naši gostilni Rupar boste ohranili nepozaben spomin na poročno slavje.

  MOŽNOST CIVILNE IN CERKVENE POROKE

  KAPACITETA

  Na razpolago so vam trije prostori:
  -prostor z 200 sedeži
  -prostor z 60 sedeži
  -prostor z 40 sedeži
  Vsi prostori so klimatizirani.
  Možnost je tudi najema apartmaja za 6 oseb.
  LETNI VRT lahko sprejme 100 ali tudi več gostov. Tudi za otroke je poskrbljeno, saj so jim na razpolago različna igrala v prijetnem okolju.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  POROČNI PORTAL E-POROKA
  Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefon:
  040 574 609 ga. Špela Sedej Šebenik
  068 148 348 g. Dušan Šebenik
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp