GOSTIŠČE PRI ČEBELICI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTIŠČE PRI ČEBELICI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

   

   

   

   

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GOSTIŠČE PRI ČEBELICI

  BRDO PRI LUKOVICI 8, 1225 LUKOVICA

  Kontaktna oseba: ga. Sabina

  Telefon:  031 285 928

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Odličen ambient in vrhunska hrana - GOSTIŠČE PRI ČEBELICI

Gostišče Pri Čebelici je od Ljubljane oddaljeno le 19 km in se nahaja na čudoviti lokaciji v osrčju narave v Čebelarskem domu Brdo pri Lukovici. Z nekajletno tradicijo poskrbimo za nepozabna poročna praznovanja. Na voljo je široka ponudba poročnih menijev z živo glasbo, velika poročna dvorana, ki sprejme do 180 oseb ter oder za glasbeno skupino.

Po predhodnem dogovoru vam dvorano lahko tudi okrasimo po vaših željah ter naročimo unikatno poročno torto. Naša posebnost je tudi, da lahko mladoporočenca po zabavi pri nas prespita v ''Poročnem suite apartmaju. Na voljo imamo veliko brezplačno parkirišče ter dodatne hotelske sobe za prenočitev. V poletnih dneh lahko poročne sprejeme, na željo gostov, pripravimo tudi pred Gostiščem v prijetnem lesenem paviljonu, do katerega vodijo velike vrtne stopnice. Le te pa so, poleg čudovite narave odlična priložnost za nepozabne poročne fotografije.
Na željo bodočih mladoporočencev pa organiziramo tudi civilno poroko, kjer v celoti pripravimo prostor in vse povabljence sprejmemo s penino.

Naj bo vaša poroka še dolgo lep spomin!

Nudimo vama komplet organizacijo saj imamo na voljo svoje dekoraterje za prostor. V neposredni bližini imamo idealne kotičke za slikanje - rajski vrtiček, dravored, grad…itd…

Za rezervacije nas pokličite na 031 285 928 ali nam pišite na info@pricebelici.si


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


  ScrollUp