GOSTIŠČE POD GORO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTIŠČE POD GORO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTIŠČE POD GORO

   Donačka gora 13a, 3252 Rogatec

   Kontaktna oseba: Izidor Kitak

   Telefon: +386 31 732 474

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gostišče Pod Goro se nahaja v občini - Rogatec. Življenje ob vznožju Donačke gore, sredi narave, ponuja svoje bogastvo na vsakem koraku. Tukaj z nami živijo prijazni in delovni ljudje, s katerimi delimo naš vsakdan. Darovi narave in prijazni ljudje so bili naš največji navdih, ko smo pred 12 leti začeli graditi naše gostišče, da bomo lahko v njem gostom približali domačnost, v kateri živimo ljudje na obrobju Haloz.

  Želite ubežati napornemu vsakdanjiku, hrupu, ublažiti utrujenost po napornih delovnih dneh? Potrebujete mir? Morate poiskati ponoven stik s sabo?

  Pridite k nam, pridite pod Donačko goro. Pri nas boste našli vse tisto, kar v hitenju skozi delovni teden težko najdete. Tukaj vas čakajo narava, mir v njej, prijazni ljudje in dobra domača hrana.

  gostišče pod goro - poroka v objemu narave

  Zakaj se poročiti v gostišču Pod goro?
  Mi vam pomagamo ustvarjati trenutke čarobnosti, ko boste z roko v roki z ljubljeno osebo začeli uresničevati svoje sanje. V gostišču Pod goro se bomo potrudili, da bo dan, ko si bosta obljubila večno ljubezen, ostal med vajinimi najlepšimi in najvrednejšimi spomini. Z izkušnjami in znanjem vama bomo pomagali pri načrtovanju vajinega poročnega dne, skupaj z vama bomo izbirali jedilnik, vina… Pri nas se lahko tudi civilno poročita. Teraso bomo slavnostno pripravili le za vajino svečanost, da bo poročni DA zvenel v sozvočju vajinih src in diha zelene narave tukaj pod našo goro.

  Pri našem delu nas vodi želja, da se narava, ki nas obkroža, ponudi tudi na naših krožnikih. Gostom vedno postrežemo s sveže pripravljeno hrano, ki zraste na našem vrtu in je vzrejena pri lokalnih kmetih. Da se ob sveži in okusno pripravljeni hrani vzradosti tudi duša, pa točimo vina, ki zorijo na okoliških gričih. S svojimi izkušnjami in znanjem na slikovitem področju kulinarike ustvarjalno sodelujemo v projektu Kulinarične Haloze.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp