GOSTIŠČE IŠKI VINTGAR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTIŠČE IŠKI VINTGAR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTIŠČE IŠKI VINTGAR

   Iška 28, 1292 Ig

   Kontaktna oseba: ga. Aleksandra

   Telefon: +386 820 14835

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  V neposredni bližini Ljubljane, na ižanskem se nahaja neokrnjena naravna vrednota Iški Vintgar. Iški vintgar je slikovita soteska, po kateri teče reka Iška. Njeno zanimivo podobo z deročo rečico, prodnimi sipinami, številnimi tolmuni in strmimi skalnatimi bregovi, ki ji ponekod dajejo videz pravega kanjona, so oblikovali močni tektonski prelomi.

  S ponosom lahko povemo, da smo leta 2021 oživeli staro gostišče Iški Vintgar in ga popolnoma prenovili na še bolj sodoben način. Dodali smo ponudbo jedi, ki pritičejo gostišču sredi neokrnjene narave. Naša gostinska ponudba je usmerjena k tradicionalni domači slovenski kuhinji, ki ji z vso skrbnostjo dodajamo sodobno noto. To je tisti mali dodatek, ki prebudi gurmana v vsakem še tako zahtevnem obiskovalcu. Pri nas ste dobrodošli vse dni v letu.

  gostišče iški vintgar za praznovanje dogodkov

  Naša lokacija je idealna za praznovanje različnih dogodkov kot je poroka, praznovanje rojstnih dni in zaključenih družb, taeambuildingov ter ostalih dogodkov. Naše gostišče v notranjih prostorih sprejme do 40 ljudi. Na voljo pa vam je tudi velika sončna terasa.

  Okusite našo domačo kulinariko

  Postregli vam bomo tradicionalne slovenske jedi s pridihom sodobne kuhinje. Ker se spogledujemo tako s tradicionalno, kot tudi s sodobno kuhinjo, in ker številne sestavine pridelamo sami, lahko pri nas pričakujete nepozabne gurmanske užitke.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp