GOSTIŠČE GTC 902

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTIŠČE GTC 902

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GOSTIŠČE GTC 902 ČRNIVEC

  TIROSEK 73, 3342 GORNJI GRAD

  TELEFON: 03/ 839-46-02

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

gostišče gtc 902 v neokrnjeni naravi

V zavetju gozdov in neokrnjene narave, na nadmorski višini 902 m se nahaja naše sodobno gostišče, ki ima restavracijo s 150 sedeži, zimski vrt, letno teraso, lepo urejene sobe z možnostjo prenočitve, polpenziona ali penziona. V sklopu gostišča imamo piknik prostor za približno 40 oseb in travnato igrišče za razne igre z žogo.

Organiziramo poroke, različna praznovanja in obletnice, valentinovo, sobotne večere z živo glasbo (martinovanje, dan žena, ples v pustnih maskah, prednovoletne zabave, silvestrovanje ...) možnost praznovanj za razna slavja, birme, obhajila.

V bližini gostišča so označene kolesarske poti, do manjšega smučišča Osovje je 3 km, smučišče Krvavec 40 km, do Logarske doline je 35 km, do Term Snovik pa le 8 km. Črnivec je lepa izhodiščna točka za planinarjenje na Menino planino, Rogatec, Lepenatko, Veliko planino, Kašni vrh ...

Nudimo vam pestro izbiro raznovrstne hrane po naročilu, malice, sobotna, nedeljska in praznična kosila in pripravljene jedi.

Nudimo vam

Odlična lokacija, prelepo vzdušje do 150 gostov
Pomoč in svetovanje
Poročni meni že 19,50 eur
Pri nas lahko naročite tudi vso poročno pecivo in seveda poročno torto
Brezplačna osnovna dekoracija prostora in miz (rože, ikebana, sveče)
Prilagajanje barve pogrinjkov po vaših željah

Brezplačne bele preobleke za stole (10 oseb, ostale z doplačilom)
Brezplačna soba za mladoporočenca
Dvoposteljna soba za svate (40 eur)
Brezplačen razrez torte, če jo naročite drugje
Prijazno in strokovno osebje


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp