GOSTIŠČE GAČNK V LOGU

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTIŠČE GAČNK V LOGU

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTIŠČE GAČNK V LOGU

   Dolenji Novaki 1, Cerkno

   Telefon: 041 358 682

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gostišče Gačnk v Logu, v zelenem objemu narave, se nahaja v Cerknem, le 55 km od Ljubljane.

  Osvežujoč hlad letnega vrta v senci dreves, ob igrivem vrvežu reke Cerknice, in topla domačnost ob krušni peči, vam čez vse leto nudita miren ambient za praznovanje različnih dogodkov kot je poroka, praznovanje rojstnih dni, obletnic, zaključenih družb in ostalih dogodkov.

  Lahko nas obiščete v manjši ali večji družbi, sami ali z družino, lahko se odločite za kosilo ali večerno slavje, odmaknjen dopust ali razgibano razvedrilo.

  poroka v gostišču Gačnk v Logu

  Mladoporočenca sprejmemo na naši terasi gostišča ob zvokih žive glasbe. Ponujamo vam aperitiv po želji, organizacijo špalirja in predstavitev poročnega menija.

  Nudimo vam več prostorov:
  - POROČNA SOBA, ki sprejme do 85 oseb
  - MANJŠA SOBA, ki sprejme do 20 oseb
  - VRTNA TERASA, ki sprejme do 120 oseb.

  V našem ambientu vam nudimo prostor tudi za civilno poroko.

  Foto: LM - Lado Markelj
  Foto: LM - Lado Markelj
  Foto: LM - Lado Markelj

  Gostišče Gačnk v Logu vam nudimo specialitete klasične, mediteranske in domače kuhinje.

  Foto: LM - Lado Markelj
  Foto: LM - Lado Markelj

  Poskrbimo za celotno pogostitev po civilnem obredu ali ob prihodu mladoporočencev v naše gostišče.

  Dobra pogostitev se začne z aperitivom in prigrizki v kozolcu ob gostilni.

  Poročna soba

  Kjer vas pogostimo s slavnostno večerjo in allinclusive ponudbo. Prostor je primeren tako za večja poročna slavja, kot za manjše poroke in poročna kosila ter zaključene družbe. Odlikuje ga enotnost prostora, ki omogoča veliko preglednost, zaradi dobre naravne svetlosti, pa vam daje občutek odprtosti in širine.

  VRTNA TERASA

  Iz srednjega dela restavracije, se vrata odprejo na veliko teraso s pogledom na veliko otroško igrišče in gozdičkom za gostiščem. Prijetnemu ambientu, primernemu za druženje na poročnem slavju, dodatno atmosfero prispeva tudi bar za osvežitev s koktajli ob poletnih večerih v soju bakel.

  NOČITEV V PRIJETNEM AMBIENTU

  Gostom je na voljo 9 komfortno opremljenih sob. Na voljo dvo-, tro- in štiriposteljne sobe, ki so opremljene s kopalnico, TV sprejemnikom in možnostjo dostopa do interneta. V njih je moč začutiti domačo toplino in udobno klimo, saj se gostišče nahaja v osrčju neokrnjene narave.

  Mladoporočenca pa imata nočitev v našem prijetnem ambientu brezplačno.

  poroka v Cerknici

  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp