GOSTIŠČE EN KRAJCAR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTIŠČE EN KRAJCAR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTIŠČE EN KRAJCAR

   Podskrajnik 24, 1380 Cerknica

   Kontaktna oseba: gospod Rok

   Telefon: 031 789 074

   Telefon: 01 709 36 16

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gostišče En Krajcar se nahaja v Podskrajniku, v industrijski coni pred Cerknico. Smo podjetje, ki je v družinski lasti že vse od ustanovitve leta 1999. Sedanji direktor podjetja je Rok Krajc, ki je podjetje prevzel od svojih staršev. Gostišče danes razpolaga z desetimi na novo opremljenimi sobami, ki pa so primerne tudi za družine. Nudimo tudi urejen prostor za kamperje, ki je opremljen tako z elektriko, kot vodo.

  Smo pravi naslov za vrhunsko hrano in prijetno vzdušje.

  Gostišče En Krajcar Gostišče nudi prijetno domače vzdušje in sprejme do 80 oseb. V mirnem ambientu lahko prijetno uživate v dobri domači hrani in prijazni postrežbi.

  catering pogostitve

  Nudimo vrhunske catering pogostitve z izjemno kulinarično ponudbo na vašem dogodku kot je poroka, rojstni dan, obletnice, zaključene družbe in druge vrste dogodkov.

  Ponudimo vam lahko vse vrste domačih in trendovskih jedi. Za vse sladkosnede pa pripravimo hišne sladice.

  PRENOČIŠČA

  Nudimo klimatizirane sobe, ki vključujejo satelitsko televizijo in zasebno kopalnico s prho, sušilec za lase ter brezplačni toaletni pribor.

  NA RAZPOLAGO:
  – Triposteljne sobe
  – Dvoposteljne sobe
  – Sobe z enojnimi posteljami

  apartma rogla

  Apartma se nahaja je v mestu Vitanje, na območju, kjer lahko uživate v aktivnostih, kot sta pohodništvo in smučanje.

  Apartma ima več spalnic (3), satelitsko TV z ravnim zaslonom, opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in z mikrovalovno pečico ter kopalnico (1) s prho. V tej nastanitvi imate na razpolago brisače in posteljnino.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp