GOSTIŠČE DOLINŠEK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTIŠČE DOLINŠEK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GOSTIŠČE DOLINŠEK

  Kontaktna oseba: g.Martin Dolinšek

  Telefon: 07 81 41 595

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Gostišče Dolinšek iz Sevnice se lahko pohvali s čudovitim razgledom. Tam, kjer še raste trta in se odpira čudovit razgled, kjer vsak dan v tednu najdejo zatočišče tako ljubitelji domačih jedi kot zahtevnejše in moderne kulinarike, kjer se režejo slastne salame in koline ter peče jabolčni zavitek iz sevniške voščenke, kjer se do imena Martin vedejo še posebej spoštljivo – tam, na Vrhu pri Boštanju, je doma Gostišče Dolinšek.

Iz občine Sevnica izvira tudi aktualna Prva dama ZDA, Melanija Trump (Melanija Knavs), kar nam je v poseben ponos in več kot dodaten motiv, da se za vas trudimo le še bolj in vas skozi našo ponudbo privedemo na sam Vrh.

Poroke

Pred Vama je dogodek, ki ga snujemo le enkrat v življenu. Želita si, da bi na Vajin poročni dan vse potekalo, kot je treba. Slovesno, a vendar ne pretirano. Elegantno, a ne bahavo. Izbrano, a ne predrago. Klasično, a s pridihom enkratnega, edinstvenega. Za vaju, za vajine povabljene.

Pri nas lahko ta posebni dan doživita tako, kot sta si vedno želela. Skupaj z Vama bomo poiskali primerno kulinarično ponudbo. Pripravili smo številne možnosti, kombinacije in rešitve za edinstvene odločitve.

gostišče dolinšek poskrbi za vrhunski catering

Prav pogostitev predstavlja komunikacijo med ljudmi in njihovo medsebojno spoznavanje. In ker se lepota zrcali v malenkostih, ste lahko prepričani da bomo z našo pogostitvijo uresničili prav vse vaše želje in Vam prepustili, da boste imeli pri številnih drobnih stvareh še vedno glavno besedo. Naša želja je vsekakor ta, da Vam posebna praznovanja ostanejo v najlepšem spominu.

Možne oblike pogostitev:
kanapeji
fingerfood
hladni bifeji
hladno-topli bifeji
priprava jedi pred gosti
in vse oblike strežnih pogostitev

Za več informacij nas pokličite na 07 81 41 595 ali pišite na info@gostisce-dolinsek.com. Dogovorili se bomo za srečanje, kjer si bomo ogledali prostore, predstavili vam bomo našo ponudbo in pogovorili se bomo o vaših željah.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp