GOSTINSTVO IN TURIZEM PUGELJ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTINSTVO IN TURIZEM PUGELJ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GOSTINSTVO IN TURIZEM PUGELJ

  Lepovče 23, 1310 Ribnica

  Telefon: 01 836 11 89, 031 760 697, 040 845 536

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Gostinstvo in turizem Pugelj se nahaja v industrijski coni RIKO v Ribnici. Smo družinsko podjetje z 24 letno gostinsko tradicijo. Razpolagamo z večjo gostinsko sobo, ki sprejme 300 gostov in pa v kletnih prostorih s posebnim vhodom sobo za 60 gostov in sobo za 30 gostov. Dostop je invalidom omogočen. Ob lokalu se nahaja lasten velik parkirni prostor za več avtobusov ali osebnih vozil.

Organiziramo in pripravljamo poročne pogostitve in ostala družinska slavja kot so: krst, obhajil, birme, rojstni dnevi, obletnice, pogrebščine. Za zaključene družbe organiziramo pustovanje, martinovanje in v decembru novoletna praznovanja ter silvestrovanja.

Vse ostale gostinske storitve za zaključene družbe nudimo po naročilu. Hrano dostavimo tudi na dom ali na različne lokacije.

POROČNI MENU ŽE ZA 23,00 EUR

– GLAVNA VEČERJA 
– NAREZEK S FRANCOSKO IN ŠOBSKO SOLATO
– OBARA ALI GOLAŽEVA JUHA
– BREZPLAČEN RAZREZ POROČNE TORTE
– BREZPLAČNA OSNOVNA DEKORACIJA PROSTORA IN MIZ
– PRILAGAJANJE BARVE POGRINJKA PO VAŠI ŽELJI
– PRIJAZNO IN STROKOVNO OSEBJE

Ponujamo vam možnost organizacije celotnega dogodka. Vaše praznovanje bo vsem ostalo v lepem spominu po dobri hrani, profesionalni in prijetni postrežbi ter odličnem vzdušju. Pri svojem delu imamo ogromno izkušenj in vemo kako je treba slavnostne dogodke pripraviti in izpeljati.

Poročne menije in vse ostale menije lahko individualno sestavimo po vaši željah.

NAŠ MOTO: DOBRA HRANA, ZMERNE CENE, PRIJETNO VZDUŠJE, DOVOLJ PROSTORA ZA PLES IN DRUŽENJE, TER HITRA POSTREŽBA IN PROFESIONALEN PRISTOP.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp