GOSTILNA SKARUČNA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA SKARUČNA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNA SKARUČNA

   Skaručna 20, 1217 Vodice

   Kontaktna oseba: ga.Mateja

   Telefon: +386 1 832 3080, +386 40 799 810

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gostilna Skaručna pod Šmarno goro se že štirideset let ukvarjajo le z enim: z dobrobitjo svojih gostov.

  Skrb za dobrobit obsega temeljne zadeve, torej tisto, kar se znajde na krožniku in v kozarcu, pa tudi niti malo postranske reči, kot so uživanju primerno okolje, apetit spodbujajoča strežba in poživljajoča muzika. Harmonije, ki olajšajo še tako obilen zalogaj, je nekdaj s svojim gromkim tenorjem ubiral starosta Žagar, bivši boksar zgovornega bojnega imena Pulinoga, z zimzelenimi melodijami pa še dandanes razveseljuje Slavko mlajši, čigar kolekcija vinilnih plošč obsega nemalo bizarnosti in raritet.

  poroka v gostilni skaručna

  Glede temeljnega ni zadrege – jedi, ki upoštevajo letne čase in slovensko gostilniško izročilo, so pripravljene iz skrbno izbranih sestavin, ki prispejo v skaručensko kuhinjo iz kmečkih špajz in kašč, ki se rade volje ločijo od kavljev v hladilnici bližnje lovske družine, ki jih daje polje in gozd. Seveda Skaručne ni brez zbirke nepotrebnih objektov, ki krasijo krčmo in vrt in težko da boste iz nje odšli, ne da bi se naužili nalezljivega smeha izza šanka ali ne da bi Vam kdo zapičil velikanski nož v praznično obloženo servirno desko.¸

  Ampak. Če se Vam zdi, da severneje od Istre ni najti dostojnega žara in peke, če Vam tod okoli manjka uležanega, strokovno obdelanega mesovja, če menite, da je divjačina drug izraz za podplat in da se volovsko meso uživa le pogojno na veselicah, je čas, da posodobite bazo podatkov. Seveda nudijo Žagarjevi tudi skrajšani, poslovni scenosled, a težko boste razbrali vse odtenke, če se zadeve ne boste lotili po polžje in si privoščili popoldanskega ali večernega razvajanja. Drži, najbolje je obiskati Skaručno na tešče in naslednji dan preživeti ob postu in molitvi, še bolje, da pridete peš ali s taksijem. Pa na sponzorja ne pozabite.

  Mi poskrbimo za okusno hrano vi pa se prepustite razvajanju brbončic.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp