GOSTILNA RIBNIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA RIBNIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNA RIBNIK

   Naselje Srečka Kosovela 2b, Zagorje ob Savi

   Telefon: 05 916 78 59 , 030 225 929

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Na robu Zagorja, ob zelenem ribniku s pogledom na bližnji gozd, stoji gostilna Ribnik.

  Notranjost gostilne sestavlja zastekljeni del s kapaciteto 60 oseb in sejna soba s kapaciteto 30 oseb. Poletne večere lahko preživite na plaži ob ribniku, na terasi, kjer lahko postrežejo 50 oseb.

  Gostilna Ribnik se svojo ponudbo nekoliko razlikuje od preostalih zasavskih gostiln, saj je osnovno vodilo ponudbe kulinarika, ki temelji na pridelkih in izdelkih lokalnih dobaviteljev in pridelovalcev. Nepogrešljiv del ponudbe je tudi morska hrana.

  Profil gosta gostilne Ribnik je oseba, ki ve, da je dodana vrednost jedem naraven okus, brez umetnih mašil, dodatkov in moke. Pohvalijo se lahko tudi z rednim sodelovanjem v TEDNU RESTAVRACIJ, ko se lahko kulinarično razvajate po ugodnih cenah.

  gostilna ribnik poskrbi za vaše brbončice​

  Ribnika je sredi Zagorja za celo jezero in v njem je toliko krapov, da ščuke med njimi lepo živijo. Lani pa se je, z zastekljeno teraso, modernim pohištvom, lamelnimi pregradami, dizajnerskimi stoli in plutovinasto steno z zlatimi slikami, pojavila še ena na kopnem. Kot ščuka med zaspalo zasavsko kulinarično sceno ponuja menije v hodih, vikende morskih specialitet in jagenjčkovo golenico z eko kmetije na vrhu hriba. Lačni popotniki se zato zdaj tudi v Zagorju opoldne ustavijo na cenovno ugodnem kosilu v treh hodih, domačinom pa se zvečer ni potrebno odpeljati drugam na še kaj drugega od jetrne klobase s kašo.

  Zamisel je ambiciozna, chef je opravil trening z ekipo, vina so posebna in na kozarec, ribiči pa so sosedje. Ribnik je torej na dobri poti, da ribja juha postane sladkovodna, celoletne šparglje zamenja domača ščuka, ravioli z rakci pa dobijo sezonsko spremljavo.

  Chef, ki je postavil našo novo zgodbo, Anton Babarovič je svoje kuharske sposobnosti kalil v različnih vrhunskih restavracijah po Sloveniji in svetu. Običajne jedi naredi posebne in z znanjem, ki ga je pridobil, vnaša v svojo kuhinjo raznolikost in pestrost.

  ​Inovativnost v kuhinji in izjemna predanost delu snujeta krožnike, ki so nekaj več. Z njegovo preprostostjo in željo po delitvi znanja je sprejel v svojo kuhinjo mlad, svež kader in svoje znanje spretno prenesel nanj.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp