GOSTILNA REPOLUSK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA REPOLUSK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNA REPOLUSK

   Srednji Dolič 1, Mislinja

   Telefon: +386 2 885 56 55

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gostilna Repolusk je stara furmanska gostilna, ki je svoja vrata odprla že davnega leta 1917 in vse od takrat ni nikoli zaprla vrat svojim gostom in obiskovalcem. Njen obstoj je rezultat 100-letnega trdega dela že 4-ih generacij družine Repolusk.

  Skrbno deluje pod vodstvom Janeza Repolusk in njegove žene Polone. Znano so predvsem po sodobnih gostinskih trendih z navdihom tradicije pristne domače hrane, pripravljene še po receptih, ki so se po sestavinah in pripravi ohranile stoletje preko babice in mame. V gostilni Repolusk prevladuje domačnost in sproščenost, goste vedno sprejmejo z nasmehom. Vse kar njihova družina postavi na mizo deluje iskreno in pristno saj delajo s srcem. Zaposlujejo ljudi iz našega okolja, skrbno izbirajo lokalne sestavine za pripravo jedi in so vedno pripravljeni zadovoljiti še kako zahtevne goste. Med njihove najbolj prepoznavne jedi lahko zagotovo uvrstimo domačo gobovo juho, sirove štruklje, pohorski lonec, zrezek repolusk ter kruhov hren. Vsekakor pa se na njihovem meniju znajde tudi kakšna odlična sladica, kot na primer sladica Princa Johana, borovničev štrudelj, čokoladni tris, breskova torta in še bi lahko naštevali. V okolici gostilne se lahko odpravite tudi na prekrasno pohodno pot do izvira reke Pake.

  poroka v osrčju narave

  Iščete prostor za poroko? Dovolite, da vam pričaramo pravo poročno pravljico.

  Nudimo vam:
  - prostor za poroke in druga slavja
  - možnost civilnega obreda na našem posestvu
  - možnost cerkvenega obreda v neposredni bližini
  - kapaciteta za slavje do 100 oseb
  - pristna domača kulinarika
  - animacija za otroke

  Vabljeni, na doživetje vrhunske kulinarike.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp