GOSTILNA PUGELJ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA PUGELJ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNA PUGELJ

   Ždinja vas 6, 8000 Novo mesto

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gostilna Pugelj se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo. Že več kot 60 let lahko v gostilno, ki leži v zavetju Trške gore, zahajajo vsi ljubitelji lokalne kulinarike in domačih specialitet. Skozi čas je gostilna zamenjala lastnike in svojo podobo tako, da je do danes nastala prijetna mešanica dolgoletnih tradicij in modernega udobja.

  Naš cilj je, da v gostilni ohranimo prijetno domačno vzdušje in gostom zagotovimo udobje in prostore, v katerih lahko uživajo v dnevnem kosilu, praznovanju ali poročnem slavju.

  gostilna pugelj za POROKE IN ZABAVE

  Gostilna Pugelj lahko sprejme do 280 ljudi in je kot nalašč za praznovanje porok, za vse vrste zaključnih zabav, druženj in različnih slavljenj. Notranjost je razdeljena na tri prostore, kar omogoča več zasebnosti, gostje pa se lahko poleti zadržujejo tudi na pokriti terasi, ki sprejme do 60 oseb. Od martinovanja do februarja prirejamo tudi pogostitev v zidanici. Naši najmlajši gosti pa se lahko zabavajo na ograjenem otroškem igrišču.

  Ponujamo domače slovenske jedi, morske in sladkovodne ribe, dobrote mednarodne kuhinje in jedi iz divjačine.

  poročni šotor

  Na voljo je velik poročni šotor, ki sprejme do 300 ljudi.

  Uživajte v udobnem bivanju

  Zelo ponosni smo, da se lahko pohvalimo s povsem novimi sobami, v katerih lahko prenoči do 19 oseb. V naši ponudbi lahko izbirate med osmimi sobami, med katerimi so dvoposteljne in troposteljne sobe. Vse sobe so opremljene z TV – z ravnim zaslonom, klimatsko napravo, lastno kopalnico brezplačno WI-FI povezavo. Vsaka soba ima balkon.

  Vas zanima najnovejša ponudba gostilne Pugelj? Bi želeli izvedeti več o organizaciji porok in izbiri primernega menija za vaše goste?
  Za rezervacijo prostora ali dodatna vprašanja nas lahko pokličete na telefon: 07 307 52 99.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp