GOSTILNA PR’STARMAN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA PR’STARMAN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   Gostilna Pr’ Starman

   Stara Loka 22, 4220 Škofja Loka

   Telefon: 04 51 264 90

   Mobitel: 031 876 214

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gostilna Pr' Starman - Naj se vajina zgodba začne pri nas...
  Naša gostilna se nahaja v lepem in mirnem kraju Stara Loka ob obrobju Škofje Loke, ki je eno izmed najlepših mest v Sloveniji. Starodavno mesto z zanimivim srednjeveškim mestnim jedrom je kot nalašč za izvedbo poroke na grajskem vrtu v edinstvenem ambientu loškega gradu ali na vrtu Žigonove hiše s pogledom na čudovito okolico strnjenega mestnega jedra. V neposredni bližini starega mestnega jedra se nahaja naša gostilna, kjer vas vabimo, da pri nas nadaljujete svojo poročno slavje.

  Gostilna Pr' Starman - Naj se vajina zgodba začne pri nas...

  Dobrodošlico svatom običajno izrečemo na našem dvorišču, kjer jim postrežemo z aperitivom, da lažje počakajo na prihod mladoporočencev. Po prihodu mladoporočencev vse skupaj povabimo v našo poročno dvorano, kjer postrežemo večerjo. Poročna dvorana sprejme do 95 oseb, pri čemer ostane še vedno dovolj prostora za glasbeno skupino in plesišče. Prostor je fizično ločen od ostalih prostorov, ima svoj vhod in toaletne prostore ter je klimatiziran.

  V naši gostilni nudimo bogato kulinariko, s poudarkom na tradiciji in kakovosti. Naše prijazno osebje vam bo v pomoč pri sestavi poročnega menija, ki ga bomo pripravili po vaših željah in okusu.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp