GOSTILNA PRI JAPU

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA PRI JAPU

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GOSTILNA PRI JAPU

  Telefon: 041 337 484

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Leta 1980 sta Jožica in Stane Kepa odprla gostilno Pri Japu. Ime gostilne je hišno ime, saj se je domačiji vedno reklo Pri Japu.

Posebnost gostilne je, da je to družinska gostilna in v njej delajo vsi domači. Do leta 1980 so lokal vodili starši Jožice. Tedaj je bil to majhen lokal, v katerem je bil točilni pult in nekaj miz. Pozneje sta Jožica in Stane lokal zelo razširila in iz majhnega lokala je zrasla mogočna in zelo priznana gostilna Pri Japu.

Gostilna stoji v naročju prelepih dolenjskih gričev in gozdov, ki jih krasi reka Temenica.

Ko se peljete po cesti iz smeri Šentvid pri Stični proti Litiji v kraju Praproče najprej na desni strani cestišča zagledate kapelo sv. Antona. Takoj zatem zagledate velik parkirni prostor in lepo urejeno gostilno “Pri Japu”. Poleg gostilne stoji pokrit letni vrt, na katerem lahko ob okusni hrani in hladni pijači uživate ob pogledu na vinske gorice (Debeli Hrib, Čagoška Gora, Primskovo).

Gostilna pa je znana še po mogočnem toplarju – pravi slovenski kozolec (zgrajen je bil leta 1999) in eden redkih ki služi za gostinsko dejavnost (toplar je zaprt s steklom, ogrevan in klimatiziran).

Pod toplarjem in v salonu gostilne so ob sobotah poroke in praznovanja obletnic, ob nedeljah pa lahko uživate ob družinskem kosilu ali pa praznujete svoj rojstni dan, krst, obhajilo,… Cviček – ponos Dolenjske – pridelamo v svojem vinogradu na Debelem Hribu

kulinarika

V naši gostilni lahko izbirate med bogato ponudbo domačih slovenskih jedi, ribjih jedi, vegetarijanskih jedi ter jedi z žara. Pestra je tudi izbira vin, med katerimi vam med drugim nudimo cviček, pridelan v domačem vinogradu v vinski gorici, Debeli Hrib.

Prirejamo vam pogostitve za številne priložnosti, kot so poroke, obhajila, birme, praznovanja obletnic, poslovna kosila, silvestrovanja, martinovanja itd.

Če se vam praznovanje zavleče v jutranje ure, lahko pri nas tudi prespite. Poskrbljeno je tudi za veselje otrok, ki se lahko igrajo na otroškem igrišču poleg gostilne.

V NAŠI GOSTILNI PRI JAPU SPREJMEMO DO 340 GOSTOV

ŠOTOR: 350 gostov
TOPLAR: 130 gostov
SALON: 155 gostov
GALERIJA: 40 gostov
MALA SOBA: 25 gostov
VRT 1 : 40 gostov
VRT 2: 30 gostov
PRENOČIŠČA: 26 gostov
DVORANA: 120 gostov
KOZOLEC: 90 gostov
PARKIRIŠČE: 85 avtomobilov

Kot veliko novost Vam predstavljamo velik zunanji šotor za poročna slavja.

Za dekoracijo lahko poskrbimo tudi mi. Šotor z okroglimi mizami sprejme do 250 ljudi, s pravokotnimi mizami pa do 350 ljudi. Šotor je ogrevan in klimatiziran. V njem je tudi velik oder in bar.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp