GOSTILNA PR’BIZJAK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA PR’BIZJAK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNA PR” BIZJAK

   Zgornja Bela 20, 4205 Preddvor

   Kontaktna oseba: ga.Veronika

   Telefon: 04 255 56 00

   Mobitel: 031 640 930

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ob vznožju mogočnega Storžiča, stran od mestnega vrveža, sredi majhne vasice Zgornja Bela, stoji gostilna Pr´ Bizjak, gostilna z več kot dvestoletno tradicijo. V naši gostilni ne boste le dobro jedli, ampak boste lahko tudi prespali v eni izmed naših lesenih hišk. Umirjen večer v leseni kadi pri hiški, ob soju svečk in kozarcu penine ter zbujanje v sončna jutra v objemu narave vam lahko pričara posebno doživetje, užitek ki se vam vtisne v spomin.

  GOSTILNA PR´ BIZJAK - GOSTILNA Z DUŠO

  Domača hrana, vrhunsko vino in odličen ambient, vse to vam nudimo v gostilni Pr"Bizjak .Razvajamo vas s tradicionalnimi jedmi s pridihom modernega. Okusno domačo hrano popestrimo z vrhunskim odprtim vinom. Poleti se lahko sprostite na terasi s pogledom na "zeleno morje", pozimi pa vas ogreje toplota krušne peči. Za poročna slavja vam nudimo prostor za 90 oseb, lovsko sobo za 20 oseb, ter letne terase za 110 oseb.

  V OBJEMU NARAVE, OB VZNOŽJU MOGOČNEGA STORŽIČA, V ČUDOVITEM PARKU ZA CIVILNE POROKE VAM PRIČARAMO NAJLEPŠI DAN V VAŠEM ŽIVLJENJU.

  Že sam vaš prihod je lahko veličasten, saj se lahko k nam pripeljete tudi s helikopterjem. Po civilnem obredu vam ob ribniku postrežemo z aperitivi in različnimi prigrizki, medtem pa lahko čudovit park izkoristite za slikanje na poročni gugalnici, mostičku in v našem foto kotičku. Poročno slavje boste nadaljevali v lepo okrašenem notranjem prostoru ali na letni terasi. Z veseljem si bomo vzeli čas za vas in vaše želje. Skupaj bomo ustvarili pravo poročno pravljico …

  Civilna poroka zajema:

  - uporabo lokacije do dve uri
  - osnovno pripravo lokacije (30 stolov, postavitev omizja za matičarja in pooblaščenca, mizica in stol za podpis poročne listine, zastavi)
  - vodnico, ki goste sprejme na dogovorjenem mestu in svatom razloži protokol poroke
  - osnovno okrasitev prostora s sezonskim cvetjem
  - poročno koračnico na CD zgoščenki
  - poročno fotografiranje
  - steklenico penine
  Celoten potek, podrobnosti in zanimive ideje o civilni poroki vam predstavimo ob obisku naše gostilne.

  Dodatne možnosti:

  - obred s spremljavo citer, violine, kitarista in vokalistke itd.
  - prihod mladoporočencev s kočijo
  - prihod mladoporočencev s pričami s helikopterjem (posnetek je na spletni strani in na Facebook strani gostilne)
  - pogostitev s pijačo, sadjem, pecivom, mignoni, domačimi kanapeji, …
  - možnost cerkvene poroke v cerkvi Sv. Petra v Preddvoru in prihod s kočijo do nas
  - okrasitev prostora je možna tudi z baloni, napolnjenimis helijem

  Glamping Bizjak

  Ob naši gostilni imamo tudi glamping park, v katerem je osem hišk za spanje s privatnimi kopalnicami.
  Po končanem poročnem slavju lahko z vašimi gosti prespite v hiškah in ob jutranjem zajtrku skupaj z njimi obujate spomine na vaš poročni dan.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp