GOSTILNA LIVADA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA LIVADA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNA LIVADA

   Telefon: 01 320 45 76, 031 704 103

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  V prijetnem okolju sredi Ljubljane, a odmaknjena od mestnega vrveža, vas prijazno pričakuje gostilna Livada.

  Na samem obrežju Ljubljanice vam v različno velikih sobah ponujamo pogostitev za 2 osebi ali 100 in več oseb.

  Omogočamo vam pogostitev za vse dogodke-poroka, obletnica, rojstni dan… V celotni gostilni lahko sprejmemo do 300 oseb, ob lepem vremenu pa lahko na letnem vrtu s pogledom na Ljubljanico sprejmemo do 100 oseb.

  POROKA OB REKI LJUBLJANICI

  V prijetnem okolju sredi Ljubljane, a odmaknjena od mestnega vrveža, vas z elitno lego na bregu Ljubljanice prijazno pričakuje Livada.

  Dan, ko bosta rekla »DA«, naj bo VAJIN dan, začetek novega obdobja vajinega življenja. Pričnita ga z nasmehom na ustih in brez skrbi za svate.

  Zaupajte nam, da ga skupaj z vama pripravimo tako, da bo ostal VAJIN dan vama in vajinim svatom v nepozabnem, trajnem in veselem spominu.

  poročna dvorana

  Poročna dvorana sprejme glede na postavitev miz (po vaši izbiri – linijska, podkev, omizja, otočki,…) in velikost plesišča do 130 oseb. Mladoporočenca in njuni svatje imajo na razpolago tudi del letnega vrta s pogledom na Ljubljanico.

  Poročne menije prilagodimo glede na željo stranke in v okvirih naše ponudbe. Cena poročnega menija vključuje svečane pogrinjke, pijača se obračuna po ceniku in porabi. Živo glasbo zagotovi stranka, z veseljem pa pomagamo s kontakti nekaterih ansamblov. Poskrbljeno je tudi za vozila, saj nudi naše lastno parkirišče prostor do 200 vozilom.

  Poročne informacije

  Cena poročnega menija vključuje svečane pogrinjke, pijača se obračuna po ceniku in porabi. Menije lahko prilagodimo glede na željo stranke in v okvirih naše ponudbe.
  Živo glasbo zagotovi stranka, z veseljem pa pomagamo s kontakti nekaterih ansamblov.
  Gostilna Livada ima lastni rečni privez in mladoporočenca s svati se na poročno slavje lahko pripeljeta z rečno barko ali iz smeri centra Ljubljane ali smeri Podpeči, kar je zagotovo posebnost naše hiše.
  Poročna dvorana sprejme glede na postavitev in velikost plesišča do 130 oseb in ekskluzivno ima stranka v uporabi tudi del letnega vrta s pogledom na Ljubljanico. Imamo lastni parkirišči, ki sprejmeta do 200 vozil.

  Večkrat izbrani program, ob katerem so nevesta, ženin in svatje izredno uživali in ga priporočajo – po civilnem obredu se z Livade odpeljete z ladjico na cerkveni poročni obred v center ali ogled Ljubljane z vodne gladine in se vrnete na Livado na praznovanje veselega dogodka.

  Nudimo vam tudi širok nabor poročnih menijev, ki jih prilagodimo vašim željam.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp