GOSTILNA KUBUS

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA KUBUS

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNA KUBUS

   Peruzzijeva 105, 1000 Ljubljana

   Telefon: 051 653 674

   Telefon: 051 646 362

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gostilna Kubus se nahaja na Peruzzijevi ulici 105, v neposredni bližini centra Ljubljane, tik ob ljubljanski obvoznici. V gostilni Kubus vas razvajamo z izbranimi jedmi, ki jih pripravljajo vrhunski kuharji. Ob vrhunski kulinariki nudimo tudi širok izbor priznanih slovenskih in tujih vinarjev ter različne vrste penin.

  gostilna kubus za praznovanje različnih dogodkov

  Gostilna Kubus vam nudi prijeten ambient za praznovanje različnih dogodkov kot je poroka, praznovanje rojstnih dni, obletnic, fantovščin in dekliščlin, zaključenih družb, poslovnih zabav in ostalih dogodkov. Za vas imamo pripravljene različne menije s katerimi boste lahko razvajali svoje brbončice. Menije lahko prilagajamo vašim željam.

  pri nas lahko tudi prespite

  Hotel Kubus ima na voljo 11 sob različnih velikosti, ki so opremljene z udobnimi ležišči, klimo, televizijo in lastno kopalnico. Na voljo je dvoposteljna soba (zakonska postelja), triposteljna soba, štiri posteljna soba in pet posteljna soba.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp