GOSTILNA JAVORNIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA JAVORNIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNA JAVORNIK

   Rakovnik 6, 8232 Šentrupert

   Telefon: +386 7 34 34 534

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gostilna Javornik se nahaja slabo uro vožnje od Ljubljane, v vasi Rakovnik v Šentrupertu. Hiša druženja je nova pridobitev Gostilne Javornik, kjer prirejamo različne dogodke. Prostor odlikuje velik ograjen vrt, prostoren kozolec ter dvorana s premičnimi steklenimi stenami. V dvorani lahko sprejmemo do 120 oseb. Na lokaciji je tudi možnost izvedbe civilnega obreda poroke.
  Že več kot 20 let izvajamo tudi pogostitve na domu (pri nevesti/ženinu, ob cerkveni ali civilni poroki, ali pa pogostitev na izbrani lokaciji).

  GOSTILNA JAVORNIK - POROka

  Unikaten prostor, ki ga odlikujejo zlitje rustikalnega kozolca, moderne polodprte dvorane za dogodke in velik vrt, v katerega se preprosto zaljubiš na prvi pogled.

  Ekipa, ki bo za vas skrbela od prvega srečanja, pa do odhoda zadnjega gosta. Ekipa nasmejanih, profesionalnih in srčnih ljudi. Kulinarika pa je tisto kar pričara tisto piko na i, ko se vi in vaši gostje dogodka spominjate tudi po izvrstnih jedeh in izvirnih okusih. Smo mlada ekipa, ki nas druži strast do kuhinje. Navdihe iščemo v vrhunskih sestavinah, ki jih kombiniramo po svojih zamislih in postrežemo na unikatnih krožnikih.

  Z VAMI OD ZAČETKA DNEVA

  So priložnosti, ko želite ustvariti nepozaben spomin in dober vtis. Ne glede na to, ali so vaši gostje poslovni partnerji ali najbližji družinski člani, je prav, da se jim lahko brezskrbno posvetite. V 25. letih smo postregli skoraj vse, od predsednika države, ministrov, do županov; od velikih koncertov do rojstno dnevnih zabav. Navdušili smo jih z našimi jedmi iz krušne peči, profesionalno postrežbo ter s samo organizacijo dogodka. S postrežbo na terenu se ukvarjamo že 25 let in znamo prisluhniti potrebam in željam naročnika.

  Uživajte v svojem dogodku, družite se z gosti in se prepustite izbranim okusom hrane in pijače.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp