GOSTILNA IN RESTAVRACIJA AVSENIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA IN RESTAVRACIJA AVSENIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNA IN RESTAVRACIJA AVSENIK

   Begunje 21, 4275 Begunje na Gorenjskem

   Kontaktna oseba: Anita Mali

   Telefon: +386 (0)4 53 33 402, +386 (0)4  53 33 402, +386 (0)31  749 522

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gostilna in restavracija Avsenik je poznana daleč naokrog po dobri, domači, tradicionalni slovenski kulinariki. Na vinski karti vas bo pričakal pester izbor skrbno izbranih vin, ki bodo ob okusni hrani razveseljevala vaše brbončice. Ponosni smo, da se zgodba gostilne z dolgoletno tradicijo nadaljuje, a hkrati času primerno tudi spreminja. Z izvrstno kulinariko ter različno ponudbo kapacitet verjamemo, da smo pravi naslov za vajin poseben dan.

  kapacitete

  Dvorana Pod Avsenikovo marelo

  Največja prednost naše lokacije je zagotovo ogromna dvorana »Pod Avsenikovo marelo«, ki razpolaga z dnevno svetlobo in lahko sprejme tudi do 350 gostov. Ime je dobila zaradi svoje okrogle oblike. Na njenem odru se vsaj dvakrat tedensko predstavljajo ansambli, ki s svojim igranjem in petjem vabijo k plesu in zabavi.

  Dvorana gosti televizijske oddaje, glasbena tekmovanja, koncerte in gledališke predstave. Primerna je za vse, ki bi radi organizirali dogodek poslovnega značaja, zaključne slovesnosti ob pomembnem jubileju, team buildinge, promocijske ali poslovne konference, kamor boste povabili izbrane poslovne partnerje in sodelavce. Postavitve v dvorani so možne različne, od kino, banketne do cabareja…. Postavitev z mizami sprejme do 300 oseb, v kino postavitvi do 350. Velik oder omogoča nastope ansamblom, zborom, plesnim in gledališkim zasedbam, sodobna tehnična oprema poskrbi za kakovosten zvok, sliko in osvetlitev.

  Dvorana Roblek

  Pred kratkim smo za vas popolnoma prenovili dvorano Roblek. Slogovna dovršenost, notranja oprema, umetniški vitraži in razkošni leseni strop ji dajejo noto elegance in prestiža. Sprejme do 80 gostov in v njej lahko organiziramo za vas seminarje, manjše poslovne konference, sestanke v različnih postavitvah. V dvorani se boste odlično počutili na okusnem kosilu ali večerji in je idealna za zaključene družbe kot tudi za intimno vzdušje v separejih

  A la carte restavracija »Na Golici«

  Elegantna, obdana v plemenit les, vam restavracija »Na Golici« zagotavlja prijetno razpoloženje. Za dobro počutje dodatno poskrbi topel kamin, separeji vam nudijo intimnost ob vašem razvajanju v dvoje. Primerna je za dnevna in nedeljska kosila, na odlično kosilo ali večerjo lahko povabite svoje poslovne partnerje in prijatelje.

  Letni vrt pod kostanji

  Prijetna naravna senca, ki jo nudijo opevani kostanji, privlači obiskovalce na letni vrt, ki lahko sprejme tudi do 200 gostov, v toplih poletnih večerih je prizorišče glasbenih dogodkov z živo glasbo in plesom. Domiseln otroški kotiček s toboganom, ki je postavljen v sklopu vrta, je zasnovan na temo okoliških hribov in nudi vašemu malčku kratkočasno igro in zabavo. Privoščite si odlično kosilo ali večerjo na čudovitem vrtu.

  Kulinarika

  Na jedilnem listu gostilne in restavracije Avsenik boste našli slovenske, tradicionalne jedi, ki jih naši kuharski mojstri pripravljajo po receptih naših babic s priokusom sodobne kuhinje.

  AVSENIKOVA POROKA ~ v Avsenikovem stilu in v narodni noši ~

  Doživite vaš najsrečnejši dan v Avsenikovem stilu in v narodni noši po slovenskih običajih iz 50. let prejšnjega stoletja!

  Paket Avsenikova poroka vključuje:

  Zbor svatov pri Avseniku,
  Nevesto ženin pripelje na zapravljivčku,
  Civilno poroko v Muzejski dvorani v edinstvenem ambientu,

  Po želji cerkvena poroka ( Begunje, sv. Peter, Brezje), Ohcet v dvorani »Pod Avsenikovo marelo« po starih slovenskih običajih, vse ob spremljavi narodno zabavnega ansambla. Avsenikova poroka je posebno doživetje, saj se tu sreča več poti: ljubezen, glasba ter slovenska tradicija, ki se prepletajo in na koncu zlijejo v eno.

  Avsenikova poroka tako drugačna, pa vendarle tako tradicionalna!

  SOBE ~ doživite občutek topline in udobja ~

  Sobe za goste so prostorne, opremljene z masivnim pohištvom ter zelo prijetne.

  Poleg 4 dvoposteljnih razpolagamo tudi z 1 junior suito z dvema ločenima prostoroma.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp