GOSTILNA IN PIZZERIA GLAŽ’K

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA IN PIZZERIA GLAŽ’K

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GOSTILNA IN PIZZERIA GLAŽ’K

   Partizanska 17, 1380 Cerknica

   Kontaktna oseba: Srečko

   Telefon: 031 328 283

   Telefon: 01 709 33 44

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gostilna in pizzeria Glaž'k se nahaja v Cerknici in slovi po domači kulinariki in vrhunskem cateringu za različne dogodke kot je poroka, rojstni dan, zaključene družbe in ostali dogodki.

  catering na vašem dogodku

  Se bliža vaš osebni praznik kot je poroka, rojstni dan, zaključena družba, obletnica - dogodek, na katerem želite pogostiti svoje najdražje? Gostilna in pizzeria Glaž'k poskrbi za nepozabno kulinarično doživetje na vašem dogodku.

  domača kulinarika in pristni okusi

  Naš jedilnik smo popestrili s testeninami, omakami, mesnimi in zelenjavnimi jedmi ter drugimi specialitetami. Na jedilniku so tudi kalamari ter ocvrti rakci. Postrežete si lahko tudi v našem bogato pripravljenem solatnem bifeju.

  Na voljo tudi različni meniji po vaših željah.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp