GOSTILNA GALEB

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GOSTILNA GALEB

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  GOSTILNA GALEB

  K ČOLNARNI 29, 2354 BRESTERNICA

  Telefon: 02 62 31 100, 041 621 737

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

gostilna galeb - nepozabna poroka

Restavracija Galeb se nahaja nedaleč stran od Maribora. Ponuja navdušujočo kombinacijo izvrstne mehiške hrane in pijače, značilnega mehiškega interierja in čudovitega vrta ob reki Dravi.

Ob poletnih večerih se lahko sprostite v prijetnem zelenem okolju, nad katerim bodo navdušeni tudi vaši otroci (njim je namenjeno tudi otroško igrišče), zimske večere pa izkoristite za posedanje ob kaminu. Lokal, ki deluje že od leta 1995, je primeren za različne priložnosti – k nam še posebej radi zahajajo mladi, saj smo vsak dan odprti do druge ure zjutraj.
V zimskem času vam je na voljo do 70 sedežev v notranjosti restavracije, poleti pa lahko posedite še na 100 sedežih v letnem vrtu.

poročna dvorana

Povsem nova prireditvena dvorana je primerna za najrazličnejše priložnosti: poroke, praznovanja, poslovna srečanja, sprejemi, ipd. Obiščite nas, zaupajte nam vaše želje in potrudili se bomo, da bo vaš dogodek potekal natanko tako, kot si želite.

Ob poročnih priložnostih vam v prekrasnem naravnem ambientu po vaši želji organiziramo tudi poroko z matičarjem. Nudimo možnost zunanjega sprejema s hrano in pijačo ali pa izvedbo poroke v prekrasni dvorani z možnostjo samopostrežnega bifeja. Za vas organiziramo tudi kvalitetne glasbenike in fotografiranje.

Mladoporočencem želimo ponuditi kar največ. Za vas uredimo popust pri nakupu poročnih prstanov in poročnem šopku ter aranžmajih, izdelanih po naročilu. V veselje nam bo z vami deliti najlepši dan.
Prireditvena dvorana sprejme 100 gostov.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp