GORNJESAVSKI MUZEJ JESENICE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GORNJESAVSKI MUZEJ JESENICE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GORNJESAVSKI MUZEJ JESENICE

   Telefon: 04 583 34 92

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  POROKA V MESTU JEKLA IN NARCIS

  Sklenitev civilne zakonske zveze v Gornjesavski muzej Jesenice kjer bo vajina zveza trdna in trajna, kot da bi jo iz železa skovali jeseniški kovači.
  Na Jesenicah, v mestu jekla in cvetja, mogočno kot katedrala stoji več sto let staro fužinsko naselje, imenovano Stara Sava. Na tem muzejskem območju je bogata železarska tradicija vidna skoraj na vsakem koraku. Ponašamo se z nazivom tretjega najlepšega mestnega jedra v Sloveniji v letu 2012, ki nam ga je podelila Turistična zveza Slovenije.

  V Gornjesavskem muzeju Jesenice, ki je upravitelj muzejskega kompleksa na Stari Savi, smo veseli, da lahko v Kolpernu (nekoč skladišče za lesno oglje) ponudimo prostor za tako pomemben dogodek, kot je poroka. Vse več parov se zanima za obred v kateri od dvoran ali zunaj na trgu. Sklenitev zakonske zveze lahko par združi tudi s poročnim slavjem. Stara Sava zagotovo ponuja ogromno možnosti za nepozaben dogodek, ki bo tako paru kot svatom ostal v lepem spominu.

  Vas zanima, kako so nekoč živeli delavci in fužinarji?

  Skupaj s svati odkrijte tradicijo železarskega muzeja v Ruardovi graščini in etnološko zbirko z delavskim stanovanjem v Kasarni. Izbirajte med zanimivim spremljevalnim programom na temo železarstva, ki je atraktiven zlasti za najmlajše svate: preizkusite svoje spretnosti pri fužinarskih in delavskih igrah, svojo kreativnost pri risanju z ogljem ali si izberite delavnico ulivanja sveč v obliki plavžev. Če se želite poročiti na Stari Savi, vam muzejski program ponujamo po polovični ceni.

  Pričakujemo vas na Stari Savi, kjer lahko v objemu večstoletne fužinarske dediščine uradno potrdite svojo ljubezen.
  Muzejsko območje kljub javni dostopnosti ponuja intimen in miren prostor, dostopen z gorenjske avtoceste. Na voljo sta urejeno parkirišče in dostop za invalide do obeh dvoran.

  Mladoporočencema ponujamo različne pakete

  1. Sklenitev civilne zakonske zveze v Kolpernu

  Civilni poročni obred vključuje: najem prostora, najem prtov in zavesic, ozvočenje (možnost lastne glasbe med obredom), cvetlično namizno dekoracijo, dekoracijo stolov za mladoporočenca in priči, darilo Gornjesavskega muzeja Jesenice;

  2. Sklenitev civilne zakonske zveze na Trgu na Stari Savi

  Civilni poročni obred vključuje najem paviljona, najem prtov in zavesic, ozvočenje (možnost lastne glasbe med obredom), cvetlično namizno dekoracijo, dekoracijo stolov za mladoporočenca in priči, darilo Gornjesavskega muzeja Jesenice;

  3. Poročni paket 1: sklenitev civilne zakonske zveze v Kolpernu in poročno slavje v Kolpernu

  Poleg sklenitve civilne zakonske zveze v Kolpernu (točka 1. iz ponudbe) ta paket vključuje še celodnevni najem Banketne dvorane in kuhinje za catering (z dvema hladilnima omarama in površinami za odlaganje). V ceno je vključen tudi najem sanitarij in čiščenje vseh prostorov. Na voljo imate 9 banketnih miz (dve premera 160 cm in sedem premera 180 cm), 90 stolov (v zeleni in beli barvi), dodatne stole, 2 otroška stolčka in previjalno površino ter garderobni prostor z obešalniki.

  4. Poročni paket 2: sklenitev civilne zakonske zveze na Trgu na Stari Savi in poročno slavje v Kolpernu

  Poleg sklenitve civilne zakonske zveze v na Trgu na Stari Savi (točka 2. iz ponudbe) ta paket vključuje še celodnevni najem Banketne dvorane in kuhinje za catering (z dvema hladilnima omarama in površinami za odlaganje). V ceno je vključen tudi najem sanitarij in čiščenje vseh prostorov. Na voljo imate 9 banketnih miz (dve premera 160 cm in sedem premera 180 cm), 90 stolov (v zeleni in beli barvi), dodatne stole, 2 otroška stolčka in previjalno površino ter garderobni prostor z obešalniki.

  BANKETNA DVORANA

  Če bi želeli v Kolpernu na Stari Savi imeti samo poročno slavje, ponujamo celodnevni najem Banketne dvorane in kuhinje za catering (z dvema hladilnima omarama in površinami za odlaganje). V ceno je vključen tudi najem sanitarij in čiščenje vseh prostorov. Na voljo imate 9 banketnih miz (dve premera 160 cm in sedem premera 180 cm), 90 stolov (v zeleni in beli barvi), dodatne stole, 2 otroška stolčka in previjalno površino ter garderobni prostor z obešalniki.

  Avtorji slik

  – Poročni sejem v Kolpernu – Silvo Kokalj, Arhiv GMJ
  – Bodoči mladoporočenci na Poročnem sejmu – Silvo Kokalj, Arhiv GMJ
  – Mladoporočenca na Stari Savi – Sašo Valjavec, Arhiv GMJ
  – Kot nekoč delavske žene – Sašo Valjavec, Arhiv GMJ
  – Srečno mladoporočenca – Sašo Valjavec, Arhiv GMJ
  – Sklenitev zakonske zveze v Kopernu – Sašo Valjavec, Arhiv GMJ
  – V objemu narcis – Sašo Valjavec, Arhiv GMJ
  – Sklenitev civilne zakonske zveze na Stari Savi – Silvo Kokalj, Arhiv GMJ
  – Poročna postavitev v Banketni dvorani – Sašo Valjavec, Arhiv GMJ
  – V naročju železarske tradicije – Silvo Kokalj, Arhiv GMJ
  – Poroka v mestu jekla in cvetja – Silvo Kokalj, Arhiv GMJ
  – Poročno slavje v Banketni dvorani – Nina Hribar, Arhiv GMJ
  – Cvetlični poročni aranžma – Jani Smolej, Arhiv GMJ
  – Ohcet – Aljoša Videtič, Arhiv GMJ

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp