GLAMPING SAVINJA LJUBNO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GLAMPING SAVINJA LJUBNO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GLAMPING SAVINJA LJUBNO

   Juvanje 27a, 3333 Ljubno

   Telefon: 041 513 178

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Glamping Savinja Ljubno je čaroben kotiček v osrčju narave pod Savinjsko-kamniškimi Alpami blizu kraja Ljubno v neposredni bližini reke Savinje. Cesta vodi v eno najlepših alpskih dolin – prekrasno Logarsko dolino. Gostom nudi nastanitev v trikotnih lesenih hišicah s panoramskim oknom, skozi katerega se razteza čudovit pogled na zeleno reko Savinjo. Tu lahko na urejeni plaži uživate v visečih mrežah ali na ležalnikih in se sprostite ob šumenju reke.

  Glamping savinja ljubno - neposredno ob Savinji

  V čudovitem delu narave, tik ob Savinji je pravi raj za počitek in udobno namestitev v eni izmed lesenih hišk, katere so namenjene 2 osebam ali pa v lesenem apartmaju, ki je namenjen 4 osebam. Lokacija ponuja različne aktivnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje ali pa malo bolj adrenalinski spust po divjih brzicah reke Savinje.

  Za goste lesenih trikotnih hišk so na voljo zasebne kopalnice oddaljene največ 50 metrov. Prav tako vam bo na voljo letna kuhinja s teraso v kateri boste lahko koristilo lokalne začimbe in vse osnovne sestavine za pripravo slastnih jedi. Kuhinja je opremljena z vsemi aparati, velikim žarom in luksuznim kavnim avtomatom.

  Lesena trikotna hiška

  Vsaka hiška ima v notranjosti dve postelji z možnostjo dodatnega ležišča za otroka. Na južni strani hiške se razprostira panoramsko okno s pogledom na reko Savinjo in prostrana lesena terasa. Hiške so opremljene tudi z mini hladilnikom. V hišici so vam v uporabo na voljo brisače in posteljnina, z doplačilom vam pripravijo tudi zajtrk. Za goste lesenih trikotnih hišk so na voljo zasebne kopalnice oddaljene največ 50 metrov.

  Leseni kozolec

  V notranjosti apartmaja se nahajajo tri spalnice, kopalnica in kuhinja z jedilnico. Za občudovanje narave sta vam na voljo tudi dva balkona. Po dogovoru je možnost dodatnega ležišča za otroka. Kuhinja je opremljena z vsemi gospodinjskimi aparati, teraso in velikim žarom. V apartmaju so vam v uporabo na voljo brisače in posteljnina.

  Kaj vse vam Glamping Savinja Ljubno ponuja

  - Brezplačno parkirišče
  - Domače živali niso dovoljene
  - Ogrevanje
  - Organizacija izletov
  - Prostor za piknik
  - Storitev prevozov
  - Wi-fi
  - Zajtrk
  - Zunanje kurišče

  Kaj vse lahko doživite v okolici

  - Adrenalinski športi - gorništvo, kolesarjenje
  - Kulinarika
  - Obrok z razgledom
  - Organizacija izletov
  - Plavanje
  - Plezanje
  - Pohodništvo
  - Ribolov
  - Sprehajalne poti
  - Tišina kot najboljša glasba
  - Vodne aktivnosti
  - Zimski športi


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp