GALERIJA OKUSOV

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GALERIJA OKUSOV

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GALERIJA OKUSOV

   Novo Celje 9, Petrovče

   Telefon: +386 (0)41 440 830

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  POROKA ZAPISANA V VEČNOST

  Pomen je v podrobnostih; tudi tistih najmanjših, nevidnih. Strokovno načrtovanje in organizacija zaokrožita celovito zgodbo in doživetje, ki se zapišeta v spomin.

  Na prostem v baročnem parku ali v prostorih restavracije Galerija okusov. Vodilo je nenehno prizadevanje zagotavljati najbolj globoko in iskreno izkušnjo, od zametka ideje do zadnje pike vašega dneva.

  Poročni obred

  Naj bo poročni obred čisto po vaših željah. Ko boste na težko pričakovano vprašanje odgovorili z da, naj vas obkroža ambient, ki navdihuje, najdražji, ki vas imajo radi in se veselijo vaše ljubezni.

  - V senci dreves in zavetju paviljona se lahko podate na skupno pot ali novo poglavje ljubezenske zgodbe zapišete v soju žarkov zahajajočega sonca. Z veseljem pripravimo obred v zimski idili.
  - Ko dežne kaplje pozdravijo vaš poročni dan ali si preprosto želite notranjega obreda, vam to omogočimo v notranjih dvoranah pod oboki in v soju luči.
  - Baročni dvorec, ki je kraj za glasbene, umetnostne zgodbe, lahko sprejme tudi vašo. Poročni obred v glavni dvorani bo posebno doživetje za vas in vaše svate.

  Poročno slavje

  Izrekli ste da, si izmenjali prstana, svatje so vas posipali s cvetjem in aplavzom. Čas je za proslavljanje ljubezni, prijateljstva in sreče. Čas je za zabavo, o kateri se boste pogovarjali še ob prvi obletnici.

  galerija okusov - Prvo poglavje naše zgodbe je kulinarika

  Prva in glavna stvar, ki odlikuje Galerijo porok je kulinarika restavracije Galerija okusov: divja, urbana in lokalna. Galerija porok namreč deluje kot del fine dining restavracije Galerija okusov. Ta je bila od ustanovitve leta 2014 zavetje mnogim parom, ki so se s poroko združili v eno. Vrhunske jedi naših chefov dajejo piko na i vsakemu vašemu dogodku. Ekipo, ki jo sestavljajo najboljši ustvarjalci, povezujejo profesionalnost, prijateljstvo in strast do ustvarjanja nepozabnih kulinaričnih trenutkov.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp