GALAKSIJA TREBNJE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GALAKSIJA TREBNJE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GALAKSIJA TREBNJE

   PODJETNIŠKA UL. 13, 8210 TREBNJE

   Telefon: 07 304 5 933/34

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Galaksija je bila leta 2008 novo zgrajeni objekt v novo nastali obrtni coni v Trebnjem. Ideja večnamenskega objekta je ponuditi domačim in tujim gostom kar največ na enem mestu.

  Gostje lahko za druženje, zabavo in pogostitev izbirajo kombinacijo prostorov: restavracija, bowling, kavarna, slaščičarna in hotel.

  Naša pestra ponudba storitev gostom omogoča uresničitev želja in idej v poljubnem prostoru Galaksije. Želimo, da se gostje v naših prostorih počutijo nadvse prijetno in sproščeno.

  DVORANA ZA VSE PRILOŽNOSTI

  Restavracija je primerna za izvedbo najrazličnejših družabnih, poslovnih, društvenih ali drugih organiziranih dogodkov.
  V poletnem času je postrežbi namenjena tudi zunanja terasa, ki goste privablja že v prvih pomladanskih dneh.

  Velikost in prostornost restavracije je poleg redni ponudbi, namenjena tudi večjim pogostitvam, kot so: poročna slavja, maturantski plesi, rojstnodnevne zabave in obletnice, poslovni dogodki ter društvene aktivnosti. Posebno pozornost namenjamo tudi praznovanjem ob krstu, obhajilu in birmi.

  PROSTORNOST

  Prostornost velike restavracije omogoča pogostitev do 300 gostov, v primeru manj zahtevne postavitve omizja, tudi do 400 gostov. Ustvarjamo kulinarične in pogostitvene presežke. Svetujemo pri izbiri načina pogostitve, kot tudi izboru jedi.
  Velika restavracija je klimatizirana in pregradljiva z zvočno izolativnimi stenami. Opremljena je z IT opremo (projektor, platno, večji LCD zaslon, ozvočenje, mikrofon), reflektorji in nastavljivim odrom.

  Da bo najbolj romantični dogodek kot pravljični spomin vama in vsem svatom, se prepustita čarobnim občutkom, objemu sijočih nasmehov, iskrenim mislim, slapovom prijetnih čustev in toplini v srcu. Vsi ti pozitivni sklopi besed lahko opišejo samo vajin poročni dan, ki je neprimerljiv in neponovljiv. Brezskrbno se predajta romantičnim valovom občutkov in uživajta vajin dan, mi v Galaksiji, pa bomo poskrbeli, da bodo vsi detajli v sklopu z občutki in čustvi harmonično usklajeni.

  Da bosta neobremenjeno zakorakala v vajino zakonsko zvezo nam zaupajta vajine želje in ideje. Poskrbeli bomo, da bo poročni dan, vajin dan!

  Celovit poročni program

  – postavitev svečanega pogrinjka
  – sprejem gostov z aperitivi pred vhodom v Galaksijo ali na pokriti terasi
  – slavnostni prihod mladoporočencev v dvorano
  – pogostitev gostov v klimatizirani dvorani
  – veliko plesišče, oder za ansambel
  – poročni meniji, ki jih prilagodimo vajinim željam
  – otroški meniji
  – poročna torta iz domače slaščičarne ter vso sladko in slano pecivo iz domače slaščičarne – prijazno osebje, ki skrbi za brezhibno in profesionalno postrežbo
  – darilo mladoporočencema: Romantična poročna noč v hotelu Galaksija in praktično darilo
  – možnost nočitve svatov – sobe glede na rezervacijo (cene s popustom)
  – postavitev omizja in časovnice

  Dodatna ponudba:
  soba za varstvo otrok, fantovščine in dekliščine na bowlingu

  Predlagamo:
  možnost civilne poroke 1,5 km oddaljeno od Galaksije, možnost cerkvene poroke 1,5 km oddaljeno od Galaksije,
  v Župnijski cerkvi Marijinega Vnebovzetja

  Hotel:
  V sklopu Galaksije je hotel z 28 sobami. Posebnost naše ponudbe prenočišč je sprejem gostov s štirinožnimi prijatelji. Na voljo so dvo, tro, štiri in pet posteljne sobe.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp