FOUR POINTS BY SHERATON LJUBLJANA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A FOUR POINTS BY SHERATON LJUBLJANA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   FOUR POINTS BY SHERATON LJUBLJANA

   Pot za Brdom 4, 1000 Ljubljana

   Telefon: +386 1 47 02 700  

   Mobitel: +386 30 666 740

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Organizirajte poroko v najboljšem kongresnem hotelu v Sloveniji

  Mogoče še ne veste Four Points by Sheraton Ljubljana je edina lokacija v Ljubljani, kjer se lahko poročite v objemu narave in imate na svatbi prisotnih kar 300 ljudi.

  Doživita vrhunsko udobje Marriott International in si zagotovita sanjski dan v prestolnici. Vrhunski dizajn mednarodno priznanih ustvarjalcev Matteo Thun & Partners, vse na enem mestu, kopanje v bazenu z razgledom na prečudoviti gozd na dan pred velikim dogodkom, brezplačno parkiranje, 300 svatov z obredom na zelenici! Vse to in še več ponuja novi Four Points by Sheraton Ljubljana.

  EKSKLUZIVNA ZABAVA Z DRUŽICAMI ŽE DAN PREJ

  Začnite svoje razvajanje že dan prej s svojo prijateljico ali najljubšo sorodnico. Prepustite se razvajanju v Four.Spa s sproščujočo masažo, plavanjem v bazenu s prečudovitim razgledom na gozdnato okolico ter večerjo v novi restavraciji Robin z intimno teraso. Dan boste tako začele lahkotno v prijetni družbi. Maskerka, frizer in fotograf vas lahko obiščeta v hotelu.
  Tako boste lahko vse uredile kar v hotelu. Prepustite vse detajle mojstrom, vi pa boste na ta dan lahko resnično uživali.

  VEČNI »DA« V ROMANTIČNEM VZDUŠJU

  Zamislite si poroko na čudovitem vrtu, okrašenem s cvetjem, v objemu narave. Lahko pripravimo šotor z VIP pagodo in prilagojenimi dekoracijami. Z nami šteje vsak detajl. V primeru dežja vam nudimo čudovite dvorane. Poskrbimo za sleherni detajl, da bo vaš obred, kot iz škatlice.

  DEKORACIJA PROSTORA

  Na vašo željo stole oblečemo v bela pregrinjala. Mize prekrijemo z belimi prti in okrasimo z namiznimi dekoracijami in cvetlicami. Elegantne pogrinjke pripravimo na okroglih mizah, ki so lahko okrašene po vaši želji. Svetujemo vam lahko pri izbiri cvetja in dizajna. Dvorane lahko prilagodimo vaši domišljiji, dodamo tudi »hi-tech« svetlobne efekte, ki ustvarijo nepozabno atmosfero. Pohvalimo se lahko z izjemnim ambientom, nadstandardnim interjerjem in popolno dekoracijo.

  SIMFONIJA OKUSOV

  Naša kulinarična zadosti še tako zahtevnega naročnika, saj poskrbimo za izbor vrhunske hrane. Imamo lastno slaščičarno, kjer vam spečemo vašo sanjsko poročno torto in okusne sladice.

  LOKACIJA IN PRENOČEVANJE

  Sinergija oblikovanja, arhitekture in prijetnega vzdušja. Naše dvorane so klimatizirane, imajo vrhunsko tehnično opremo in plesišče. Hotel ponuja sodobnost s pravo mero glamurja. Zagotovimo vam tudi brezskrbno parkiranje na naših parkiriščih. Poskrbimo za svate, ki lahko prenočijo v našem hotelskem delu.

  Prednosti organizacije v Four Points by Sheraton Ljubljana

  - Lokacija in prenočevanje vaših gostov
  - Celostna organizacija poroke brez skrbi
  - Sprejem zunaj ali v hotelu
  - Večni „DA“ v romantičnem vzdušju
  - Simfonija okusov kulinarične ponudbe
  - Poročna torta
  - Darilo za mladoporočenca – brezplačna nočitev v Junior Suiti
  - Možnost civilnega obreda
  - Fotografija
  - Glasbeni program
  - Foto session v bazenskih prostorih
  - Razvajanje v savnah in bazenu dan pred dogodkom za nevesto


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp