FINA KAVA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A FINA KAVA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   FINA KAVA

   Cvetkova cesta 21, 5282 Cerkno

   Kontaktna oseba: Martina Čuk

   Telefon: 040 191 519

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Fina kava je majhna pražarna sveže pražene kakovostne kave. Kavo z vso ljubeznijo in strastjo spražimo in jo prodajamo pakirano, ali pa s kavnimi napitki razveseljujemo goste na različnih dogodkih, prireditvah in festivalih.

  Izvajamo tudi tečaje za profesionalno pripravo kave na osnovi espressa. Na povabilo podjetij izvajamo coffee cathering, degustacije in predstavitve. Velikokrat nas na prireditve povabijo tudi za praženje kave po starem, saj se obiskovalci prireditev radi ustavljajo ob naši stojnici, malo pokramljajo, popijejo kavo in se spominjajo časov, ko je po sveže praženi kavi dišalo v njihovih domovih.

  fina kava na dogodkih

  Z našo fino kavo razveseljujemo na porokah, rojstnih dnevih, team bulidingih, zaključenih družbah in ostalih dogodkih.

  Želite, da vaš dogodek popestrimo s coffee catheringom? Z veseljem se odzovemu vašemu vabilu.

  Poskrbimo za profesionalno izvedbo pogostitve z našo fino kavo.

  fina kava kot darilo

  Pokažite svojim poslovnim partnerjem, strankam, ljubljenim osebam in gostom na vašem dogodku kako zelo jih cenite in jim podarite personalizirano Fino kavo.

  Naša kavna mešanica je 100% arabika, sestavljena iz najbolj kakovostnih kavnih sort Red Catuai in Bourbon.

  Izhaja iz ene najvišje ležečih kavorodnih mikroregij, katera se nahaja v brazilskem gorovju Caparao. To področje je znano po neokrnjeni naravi in po kristalno čistih izvirih.

  Kavna mešanica ponosno odraža terroir gorske mikroregije in kot taka predstavlja ravno nasprotje kavam iz drugih brazilskih regij, kjer kraljujejo veliki loti iz strojno obdelanih plantaž.

  Sladkost, ki jo boste okušali v skodelici, je plod ročnega obiranja najbolj zrelih kavnih češenj, sušenih po naravni metodi.

  Kava uspeva na majhnih družinskih plantažah, kjer s tradicionalnim pristopom pridelujejo vrhunske kave z edinstveno aromo, z okusom po karameli, čokoladi in lešnikih.

  S spoštovanjem do narave in z eleganco v skodelici.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp