FESTIVALNA DVORANA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A FESTIVALNA DVORANA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  FESTIVALNA DVORANA

  Telefon: 01 1 234 82 04, 040 794 779

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Poročno slavje v Festivalni dvorani v Ljubljani

Ena od lepših Plečnikovih zapuščin je tudi Festivalna dvorana, v kateri se že vrsto let pletejo lepe in nepozabne življenjske zgodbe, med njimi tudi poroke. V dvorani, kjer so se skozi bogato zgodovino stkale številne ljubezenske zgodbe, s prijaznim osebjem, dobro tehnično opremo, in skrbno izbrano pogostitvijo, v izvedbi podjetja Vivo Catering, nič ne prepuščamo naključju. Skozi celotno pot priprav na slovesen dogodek vam nudimo nasvete pri izbiri programa, video podpori dogodku, postavitvi miz, pogostitvi gostom in še marsikaj.

Na željo para lahko poskrbimo tudi za vse detajle, vezane na celotno poročno organizacijo, vključno s civilnim obredom, ki ga lahko organiziramo tudi v Festivalni dvorani.

Za nepozaben življenjski dogodek ni potrebno veliko denarja, potrebno pa je skrbno razmisliti o vseh detajlih, ki segajo od dekoracije, fotografiranja, snemanja in do samega programa prireditve. Predlagamo čim bolj zgodno rezervacijo dvorane, mi pa vam bomo skupaj z Vivo Cateringom pripravili nabor ponudb, od rezervacije pa do priprave nepozabnega večera.

Festivalna dvorana sprejme do 400 vaših povabljenih gostov.

Sprejem je ob lepem vremenu mogoč pred vhodom v Festivalno dvorano ali pa v preddverju dvorane.

KAJ NUDIMO

– Mladoporočencev in svatov
– Aperitiv ob sprejemu
– Poročno kosilo ali večerja
– Neomejen čas zabave
– Veliko parkirišče
– Svetovanje pri organizaciji in izbiri ansambla
– Fotografiranje in snemanje

NAJEM FESTIVALNE DVORANE

Dvorana je tehnično opremljena za izvedbo tako zahtevnih kot manj zahtevnih dogodkov. Najamete jo lahko za različne družabne ali poslovne dogodke, večerje, poroke in zabave.

S podjetjem Vivo Catering vam na podlagi vaših želja pripravimo različne predloge postavitev miz in stolov. Postavitev je možna tako za izvedbo gala večerij, klubskih dogodkov. V primeru manjšega števila obiskovalcev ali razdelitve programa na dva dela (odrski program in pogostitev) dvorana ponuja tudi sredinsko delitev z veliko rdečo zaveso.

Za podjetja, posameznike in druge najemnike Festivalne dvorne vedno pripravimo kakovostno kulinarično in celovito programsko ponudbo, saj si želimo postati eden od prepoznavnih organizatorjev družabnega življenja in prireditev v Ljubljani in širše.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp