FESTIVALNA DVORANA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A FESTIVALNA DVORANA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   FESTIVALNA DVORANA

   Vilharjeva cesta 11, 1000 Ljubljana

   Telefon: +386 1 234 82 06

   Telefon: 051 659 655 – Primož Zupančič

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Poročno slavje v Festivalni dvorani v Ljubljani

  Sprva je bila stavba, poznana tudi kot Baragovo semenišče, ki so jo gradili med leti 1936 in 1941, namenjena nastanitvi semeniščnikov, leta 1956 pa je arhitekt Anton Bitenc osrednji del stavbe preuredil za potrebe Festivalne dvorane. V dvorano vodi monumentalno stopnišče s stebri in okrasnimi skulpturami. Razkošni stebri pa krasijo tudi preddverje in veliko dvorano.

  Ena od lepših Plečnikovih zapuščin je tudi Festivalna dvorana, v kateri se že vrsto let pletejo lepe in nepozabne življenjske zgodbe, med njimi tudi poroke. V dvorani, kjer so se skozi bogato zgodovino stkale številne ljubezenske zgodbe, s prijaznim osebjem in dobro tehnično opremo, nič ne prepuščamo naključju. Skozi celotno pot priprav na slovesen dogodek vam nudimo nasvete pri izbiri programa, postavitvi miz, pogostitvi gostom in še marsikaj.

  Festivalna dvorana je že desetletja sinonim za družabno življenje v Ljubljani in je dvorana, ki v svoji več namenskosti združuje tradicijo, arhitekturno odličnost s prostorom namenjenim izvedbi široke palete različnih prireditev.

  V Festivalni dvorani, dvorani z bogato tradicijo in sodobno tehnično opremo, skozi celo leto potekajo številne prireditve. Od poslovnih dogodkov, domačih in mednarodnih plesnih prireditev, do gala slovesnosti, koncertov, kongresov, modnih revij, valet, maturantskih plesov, porok in gledaliških predstav.

  NAJEM FESTIVALNE DVORANE

  Dvorana je tehnično opremljena za izvedbo tako zahtevnih kot manj zahtevnih dogodkov. Najamete jo lahko za različne družabne ali poslovne dogodke, večerje, poroke in zabave.

  Festivalna dvorana sprejme do 450 vaših povabljenih gostov. Postavitev miz, odra, stolov ter ostalih scenskih in vizualnih elementov lahko prilagodimo glede na število obiskovalcev in vrsto prireditve. Razpolagamo z vrhunsko tehnično opremo in osebjem, ki potencial dvorane in njeno vsestranskost še podkrepi s svojim znanjem in izkušnjami.

  Dvorana je primerna za manjše in večje število obiskovalcev, saj se v primeru manjšega števila obiskovalcev, ali želje stranke, lahko prostor razdeli na dva dela, z ločitvijo odrskega programa in pogostitve. V neposredni bližini je veliko parkirišče.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp