FANTAZIJA – MODERNA DEKORACIJA Z BALONI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A FANTAZIJA – MODERNA DEKORACIJA Z BALONI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   FANTAZIJA – MODERNA DEKORACIJA Z BALONI

   Kontaktna oseba: Lili

   Telefon: 068 687 816

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Fantazija - moderna dekoracija z baloni smo znani predvsem po aranžmajih in dekoraciji z baloni za različne priložnosti. Sledimo aktualnim trendom iz sveta balonske dekoracije.

  Fantazija - moderna dekoracija z baloni na vajini poroki

  V naši ponudbi boste našli veliko različnih vrst balonov, v različnih barvnih odtenkih, popolnoma prilagojenih vaši poročni tematiki. Vsak dogodek ima svojo rdečo nit zato za vas vedno ustvarjamo vse mogoče čudovite barvne kombinacije. Z baloni lahko ustvarite romantično vzdušje in jih uporabite kot dekoracije lokacije za poroko, kot dekor v cerkvi, na mizah, ob vhodu, jih obesite s stropa...idej je neskončno.

  Vi izberete barvo dekoracije, mi pa vam izdelamo estetsko in kvalitetno poročno dekoracijo z baloni.

  čarobna okrasitev za popolno zabavo

  Čarobna okrasitev za popolno zabavo kot so baby shower, rojstni dnevi, obletnice, fantovščine in dekliščine ter okrasitev ostalih dogodkov.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp