ENA IN EDINA – PRODAJA MOŠKIH OBLEK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A ENA IN EDINA – PRODAJA MOŠKIH OBLEK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POROČNI SALON ENA IN EDINA

   Savska cesta 13, Domžale

   Telefon: 070 998 818

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ena in edina, prodaja poročnih in svečanih oblek.

  Salon poročne in svečane mode Ena in edina se nahaja na Savski cesti 13 v Domžalah. Na voljo je bogata izbira najlepših poročnih, svečanih, maturantskih in oblek za valeto, ki si jih lahko izposodite ali kupite. Z veseljem vam bomo strokovno svetovali pri izbiri vaše najlepše obleke, ki bo še dodatno lepo oblikovala vašo postavo in vas naredilo še bolj čarobno.

  Vse poročne ali svečane obleke vam s precizno natančnostjo oblikujemo po postavi. Po vaših željah in idejah pa vam obleko tudi sešijemo ali preoblikujemo. 20 let izkušenj pri svetovanju in oblikovanju poročne in svečane mode je zadosten razlog, da vas salon Ena in edina s svojim šarmom in profesionalnim pristopom zaposlenih popolnoma očara.

  Vse obleke, ženske in moške, ki so v naši ponudbi, si lahko izposodite ali kupite.
  V ceno najema je vključeno čiščenje ter vsi morebitni šiviljski popravki. (krajšanje, ožanje, sprememba dodatkov na obleki, itd). V kolikor pa želite obleko kupiti, se lahko odločate med modeli aktualne ponudbe, ali pa naročite katero iz kataloga. Tudi v tem primeru so v ceno všteta morebitna šiviljska dela, oziroma prilagajanja postavi in ostalim željam.

  Izposojamo svečane moške telovnike in smokinge.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp