E-POTOVANJA-poroka v tujini

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A E-POTOVANJA-poroka v tujini

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   E-POTOVANJA

   Telefon: 01 430 8500

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  POROKA V TUJINI

  Agencija E-Potovanja ima bogate izkušnje z organizacijo sanjskih porok v tujini. Odločite se lahko za civilno poroko, cerkveno poroko ali simbolično poroko. Organiziramo poroke na plaži, v džungli, v romantičnih mestih sveta, poroko na ladji in celo pod vodo.

  Poroka je poseben dan v življenju, in marsikateri par se želi poročiti v tujini. Pri tem vam pomagamo v naši agenciji, kjer imamo dolgoletne izkušnje s poročnimi potovanji in porokami v tujini. Organizacijo poroke in ostale priprave prepustite nam, sami pa uživajte v lepših mislih.

  Če je poroka že za vami, vas bo morda zanimal ponudba obletnic porok, ki zajema vse od biserne, srebrne do zlate poroke.

  CIVILNA POROKA

  Civilno se lahko z agencijo E-Potovanja poročite v deželah:
  Mauritius, St Lucia, Šri Lanka, Tobago, Havaji, Amerika (New York, Florida), Italija,
  Sejšeli, Fidži, Cookovi otoki, Grenada, Grčija, Švedka, Francoska Polinezija.

  Prav za civilno poroko se odloči večina naših parov, ki jih poročamo v tujini. Pri civilni porokigre za zakonsko priznani poročni obred, ki ga izvaja matičar ali druga pooblaščena oseba.

  Civilne poroke se lahko razlikujejo glede na to, v kateri deželi potekajo, pri vseh pa gre za izmenjavo zaobljub, simbolov in javno razglasitev veljavnosti zakona dveh oseb. Obred poteka po pravilih in predpisih, ki veljajo v državi, kjer se par poroča.

  Mnoge države dovoljujejo poroko tudi zunaj matičnih uradov, zato lahko izbirate med zanimivimi lokacijami (poroka na gradu, poroka na plaži, v tropskem vrtu, v džungli, v ledeni dvorani). Obredi ponavadi potekajo v angleščini, včasih pa tudi v lokalnem jeziku. V tem primeru je pri obredu prisoten tudi prevajalec.

  CERKVENA POROKA V TUJINI

  Cerkvena poroka z agencijo E-Potovanja je možna v deželah:
  Mauritius, St Lucia, Tobago, Italija, Sejšeli, Cookovi otoki, Švedska.

  Zakaj izbrati nas?
  Smo dinamični, prilagodljivi in zanesljivi. Naši agentje imajo ogromno znanje in so pravi leksikon idej in predlogov za vaše potovanje. Izkoristite naše dolgoletne izkušnje in nam zaupajte svoje potovanje. Zavedamo se enkratnosti vsake vaše poti, vaše zadovoljstvo pa je naš edini cilj.

  Če ste po duši popotnik, si oglejte naša sanjska potovanja. V ponudbi boste našli vse, od potovanj, počitnic za družine do sanjskih počitnic v dvoje.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp