DVOREC RAKIČAN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DVOREC RAKIČAN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   DVOREC RAKIČAN

   Lendavska ulica 28, 9000 Murska Sobota

   Kontaktna oseba: ga.Aleša Bagari

   Telefon: 051 482 484

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Dvorec Rakičan, ki leži na robu lepo ohranjenega angleškega parka v naselju Rakičan pri Murski Soboti, je za ljubitelje dvorcev in veličastnih konj prava zakladnica. V dvorcu, ki se prvič omenja leta 1431 in o katerem vam bodo domačini povedali številne pripovedi, namreč deluje tudi konjeniški klub. Ta vam omogoča raziskovanje okolice dvorca po številnih stezicah, speljanih skozi čaroben gozdič med več sto let starimi drevesi črnega oreha ter mimo kapelice in grobnice iz leta 1880, tudi na konjskem hrbtu.

  Nekdanjo utrdbo, ki je gospodo branila pred turškimi vpadi, so sicer preuredili v podeželski dvorec, v katerem se odvijajo najlepše poroke.

  Spalni del dvorca vam ponuja prenočišča, medtem ko vas bodo v restavraciji razvajali s tradicionalno prekmursko kulinariko, večeri pa so rezervirani za različne dogodke in prireditve.

  dvorec rakičan je edinstven ambient za poroke

  Dvorec Rakičan – s svojo bogato preteklostjo in kulturno-zgodovinsko dediščino – se nahaja v prelepem naravnem okolju miru, svežine in tišine grajskega parka, ki ga obdaja. Edinstven ambient RIS Dvorca Rakičan nudi možnost poroke na prostem v grajskem parku ali poroke v eni izmed grajskih dvoran, ki se nahajajo v dvorcu.

  Poroka je dogodek, ki vam mora ostati v najlepšem spominu in tega se v RIS Dvorcu Rakičan še posebej zavedamo.
  Poročite se pri nas in tudi vaša poroka bo postala delček čarobne zgodovine RIS Dvorca Rakičan!

  KONJENIŠKI CENTER

  V Dvorcu Rakičan ima svoj sedež Konjeniški center Dvorec Rakičan, kjer je nastanjenih 20 konj.

  S kočijo vas popeljemo za različne priložnosti kot so: poroke, obletnice, prireditve, rojstnodnevne zabave ter ostale dogodke. Prevoz s kočijo nudimo po celotni Sloveniji.

  Da bi bila vajina poroka nekaj posebnega vam nudimo najem čudovite kočije, ki vaju lahko popelje vse od matičnega urada, cerkve in poročne lokacije za slavje.

  Po vaših željah lahko kočijo tudi okrasimo..


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp