DVOREC BUKOVJE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DVOREC BUKOVJE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  DVOREC BUKOVJE

  BUKOVJE 13, 2370 DRAVOGRAD

  Telefon: 02 872 35 83

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

V čudovitem okolju, med desnim bregom Drave in kuliso Pohorja – v Bukovju pri Dravogradu, se nahaja dvorec Bukovje.

Objekt z izjemno preteklostjo in bogato kulturno zgodovinsko dediščino, se nahaja v prelepem naravnem okolju miru, svežine, tišine grajskega parka, bližnjih gozdov in reke.

Baročni dvorec Bukovje sije v vsej svoji »mogočni« podobi. Notranjost krasi lepa, prestižna poročna dvorana s slonom, ki je več kot primeren za razne protokolarne dogodke. Prava atrakcija za bodoče poročne pare, pa je Evropski park Bukovje, ki je prav gotovo najbolj romantičen okoliš za vaš edinstven dan v življenju ter kapljica v mozaiku podrobnosti, ki zagotavljajo, da bo vaš poročni obred popoln.

Lep, čaroben ambient

s pridihom baroka in neokrnjeno naravo pritegne še tako zahtevne goste. Zavedamo se pomembnosti pravljičnega poročnega dne in prav zato skušamo svojim strankam z veliko mero fleksibilnosti in prilagodljivosti ugoditi prav vsaki njihovi želji.

Romantična poroka v Dvorcu Bukovje

Trenutki, ki jih zagotovo ne boste pozabili.

Dvorec z izjemno preteklostjo in bogato kulturno zgodovinsko dediščino, se nahaja v prelepem naravnem okolju miru, svežine, tišine grajskega parka ter bližnjih gozdov in reke. Notranjost krasi prestižna poročna dvorana s salonoma, ki je več kot primeren prostor za protokolarne dogodke, kot je poroka. Edinstven ambient dvorca Bukovje, tako nudi možnost poroke na prostem v dvornem parku ali poroke v bogato opremljenih prostorih dvorca. Zavedamo se pomembnosti pravljičnega poročnega dne in prav zato skušamo svojim strankam z veliko mero fleksibilnosti in prilagodljivosti ugoditi prav vsaki njihovi želji.

Poročite se pri nas in vaša poroka bo postala delček zgodovine dvorca Bukovje.

Poročni paket zajema naslednje:
– protokolarni sprejem poročnega para in svatov,
– osnovno ozvočenje,
– darilo poročnemu paru.
– Vse ostalo po dogovoru.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp