DUO ARTCOUSTIC

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DUO ARTCOUSTIC

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   DUO ARTCOUSTIC

   Telefon: 031 463 028

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Duo Artcoustic; petje na cerkvenem in civilnem poročnem obredu, pogostitvah, prvi ples, ambientalna glasba…

  Duo Artcoustic tvorita mlada glasbenika s precejšnjo kilometrino Denis Jambrošić in Kristjan Škofljanec. V preteklosti sta sodelovala v zasedbi Prevara, sedaj pa sta ustvarila akustični duo Artcoustic.

  Ne izbirata publike, saj s svojo glasbeno ponudbo navdušujeta prav vse generacije. Repertoar zajema legendarne ex-yu rock priredbe ter slovenske in svetovne uspešnice.

  Duo Artcoustic - glasbena pravljica na vajini poroki

  Zavedava se, da je poročnih dan eden izmed najbolj pomembnih dni v vajinem življenju zato poskrbiva za prekrasen program, ki ga seveda izberemo skupaj. Imava širok izbor romantičnih skladb in z veseljem izpolniva vajine glasbene želje.

  Ponudba Duo Artcoustic obsega petje na cerkvenem in civilnem poročnem obredu, pogostitvah po civilnem delu, prvi ples, ambientalna glasba….

  Veseliva se biti del vajine poročne pravljice in da skupno ustvarimo nepozabne spomine na poroko.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp