DEŽELA KOZOLCEV

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A DEŽELA KOZOLCEV

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   DEŽELA KOZOLCEV

   Šentrupert 5, 8232 Šentrupert

   Telefon: 040 256 737

   Telefon: 040 839 004

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Dežela kozolcev se nahaja v občini Šentrupert na Dolenjskem in je prvi muzej na prostem s kozolci na svetu. Pohvali se lahko z enim najstarejših ohranjenih dvojnih kozolcev pri nas in na svetu, katerega nastanek sega v leto 1795 – to je Lukatov toplar.

  Pravljična poroka v Deželi kozolcev

  Vsak POROČNI DAN je poseben, čuten in nepozaben…

  Na vse to smo pozorni pri pripravi poročnih obredov tudi v Deželi kozolcev, kjer ne uporabljamo šotorov, saj imamo vedno streho nad glavo in imamo najlepši ambient, Dežela kozolcev Šentrupert. Obred se v muzeju na prostem odvija pod Jurgličevim toplarjem ali na prireditveni ploščadi. Pri pripravi ambienta prilagodimo prostor glede na želje mladoporočencev. Svatje sedijo na slamnatih balah, ki so pogrnjene s pregrinjali Dežele kozolcev.

  Po končanem obredu lahko pripravimo tudi manjšo pogostitev s penino. Vendar pa samo poročno slavje ni primerno za ambient muzeja na prostem. Posebej za vas lahko ‘aktiviramo’ prostor pod želenim kozolcem, do sedaj je bil temu namenjen Hribski toplar. Če bi želeli poročno slavje organizirati v naši dolini pa vas vabimo na ogled morebitnih lokacij.

  Želje mladoporočencev so na prvem mestu. Zaradi idiličnega okolja Dežele kozolcev, izbrane kulinarike, odlične žlahtne kapljice in nepozabnih fotografij bo ta dan res popoln.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp