CVETLIČARSTVO JANA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARSTVO JANA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARSTVO JANA

   Dražgoše 68, 4228 Železniki

   Kontaktna oseba: ga.Jana Habjan

   Telefon: 040 427 072

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarstvo Jana se nahajamo v Železnikih. Imamo večletne izkušnje pri dekoriranju porok in izdelavi poročnega cvetja. Po vaših željah vam pripravimo cvetlične aranžmaje za vse priložnosti kot so poroka, obletnice, različni prazniki in rojstni dnevi. Pri izbiri cvetličnega aranžmaja nudimo strokovno svetovanje. Vso cvetje vam dostavimo na želeni kraj.

  poročna floristika

  Poroka brez cvetja bi bila kot plaža brez peska. Cvetje je bistveni element vašega velikega dne in je na voljo v številnih stilih in aranžmajih. Poleg nevestinega šopka, ki je najpomembnejši element vsake neveste je pomembna tudi lepa poročna dekoracija, ki naredi piko na i na vaši poročni lokaciji.

  Cvetličarna Jana vam pripravi:
  - Poročni šopek po vaših željah
  - Naprsni šopki, ki jih pritrdite na obleko
  - Cvetlična zapestnica, ki jo nosite okoli zapestja
  - Dekoracija civilnega in cerkvenega obreda ter poročne lokacije
  - Dekoracije glavnega omizja ženina in neveste
  - Cvetlični aranžma za okrasitev torte
  - Dekoracija avtomobila

  Ker se zavedamo, da so želje parov različne, upoštevamo vse vajine želje, da bo dan na koncu prelep spomin na vajino poroko.

  cvetličarstvo jana - unikatnost poročne dekoracije

  Uporaba živih barv je vse bolj priljubljena tako v poročnih cvetličnih aranžmajih kot tudi v poročnem šopku. Med modne izbire spadajo rdeče, rožnate, modre in vijolične barve, v slogu pa so tudi enobarvni aranžmaji, ki vključujejo številne različne teksture, in vrste cvetov. Vse bolj moderni so tudi dodatki za okrasitev cvetličnih aranžmajev in šopkov z različnimi perlicami, dragulji, kroglicami in trakovi različnih materialov in barv. Z dodatki se bo vaš poročni šopek še bolj iskril.

  naprsni šopki

  Del poročne tradicije vključuje tudi naprsne šopke, ki si jih svatje pripnejo na poroki. Naprsni šopki so lahko izdelani iz različnih materialov in cvetov. Naprsni šopki naj se barvno skladajo s poročnim šopkom. V cvetličarstvu Jana prisluhnemo vašim željam in naredimo naprsne šopke po vaših željah.

  poročna dekoracije civilnega in cerkvenega obreda

  V kolikor želite, da smo del vajinega poročnega dne ali vašega osebnega, mi lahko pišete na mail: jana.habjan2@gmail.com ali pokličete na telefon: 040 427 072


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp