CVETLIČARNA VERONIKA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA VERONIKA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA VERONIKA

   Dunajska cesta 209, 1000 Ljubljana

   Telefon: 051 802 535

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarna Veronika se nahaja v Ljubljani. V cvetličarni Veronika poskrbimo za celotno dekoracijo vajine poroke. Ker se zavedamo, da so želje parov različne, upoštevamo vse vajine želje, da bo dan na koncu prelep spomin na vajino poroko. Poroka je poseben dogodek, zato naj cvetje še toliko bolj poudari to priložnost. Poročno cvetje in cvetlične dekoracije so ključen del vsake poroke zato lahko za vaju izdelamo cvetlične dekoracije, poročne šopke, poročne dekoracije, na izbiro pa so tudi rezano cvetje in lončnice.

  cvetličarna veronika upošteva vse vajine želje

  Poročna floristika cvetličarne vključuje:

  - izdelava poročnega šopka,
  - izdelava cvetličnega aranžmaja za poročni obred,
  - cvetlični aranžma za mize,
  - dekoracija civilnega in cerkvenega obreda,
  - izdelava naprsnih šopkov,
  - dekoracija avtomobilov,
  - ter ostalo poročno cvetje po naročilu.

  Poročno cvetje je pomemben del vajine poroke, saj poudari edinstveno romantično vzdušje, ki ste si ga zamislila. Hkrati pa poročno cvetje pomeni dodano vrednost k izgledu vajine poroke. Poročno cvetje ne pomeni samo poročnega šopka ter naprsnih šopkov za priče. Gre tudi za aranžiranje vseh prostorov v katerih bo poroka potekala in aranžiranje ženinovega ter nevestinega avtomobila.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp