CVETLIČARNA SLOVNIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA SLOVNIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA SLOVNIK

   Breznikova 56, 1230 Domžale

   Telefon: 01-7212-458

   Mobitel: 041-785-918

   Kontaktna oseba: g.Boštjan

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarna Slovnik je družinsko podjetje, ki se nahaja v Ihanu pri Domžalah in vas s svojo bogato ponudbo razveseljuje že 25 let, kar dokazujejo tudi udeležbe na državnih tekmovanjih iz floristike, kjer je dosegla vidne rezultate.

  Naša ponudba obsega poročno in novoletno dekoracijo, žalne aranžmaje, ki vam jih po želji tudi brezplačno dostavimo do 30km, šopke, nasade cvetja, polepšamo vam poslovne prostore in razveseljujemo vaše bližnje tako s cvetjem in dekoracijami.

  cvetličarna slovnik z edinstveno in čarobno dekoracijo

  Vsak par si želi, da bi bila njuna poroka popolna, kar pa seveda vključuje tudi cvetje. Želimo si, da bi vam pri tem delu lahko pomagali in tako vašo poroko naredili edinstveno in čarobno. Naša ustvarjalnost, izkušnje ter posluh za želje naročnika, so ključ do popolne dekoracije vaše poroke.

  V naši ponudbi so:
  - poročni šopki
  - dekoracija avtomobila
  - dekoracija poročne dvorane
  - dekoracija cerkve
  - dekoracija gostišča
  - naprsni šopki

  Vso dekoracijo in šopke naredimo v okviru vaših želja, z rož, ki si jih zaželite in v barvah, ki vam bodo pristajale. Če so vaše želje zahtevnejše morate naročilo oddati vsaj 3 tedne pred poroko, drugače pa je 1 teden pred poroko dovolj, da se dogovorimo o vseh detajlih.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp