CVETLIČARNA ROŽA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA ROŽA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA ROŽA

   Telefon: 02 748 13 83

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Pozdravljeni v cvetličarni Roža. Smo cvetličarna z več kot 30 letno tradicijo, ki se je začela leta 1986 na Slovenskem trgu na Ptuju, kjer uspešno deluje na področju cvetličarstva in dekoracije z izpolnjevanjem pričakovanj in zahtev kupcev, ter doseganjem njihovega zadovoljstva.

  V naši cvetličarni imamo bogate izkušnje z dekoracijami, saj redno dekoriramo kar nekaj podjetij in prireditev. S cvetjem krasimo prireditvene odre, prodajne salone, pisarne, recepcije. Poskrbimo tudi za dekoracijo vašega doma.

  Cvetličarna Roža s 30 letno tradicijo

  Šopek rož ali samo en cvet je najbolj klasičen način izkazovanja naklonjenosti in ljubezni. Ob roži se vsakdo razneži.
  Pri izdelavi šopkov lahko cvetličarke Cvetličarne Roža izrazimo svojo kreativnost in pustimo svoji domišljiji prosto pot.
  Za vas ustvarimo čudovite in izvirne šopke za vse priložnosti.
  – rojstni dnevi
  – obletnice (zlata poroka, srebrna poroka…)
  – godovi
  – različna praznovanja

  Parom, ki se pripravljajo na poročni dan, nudimo izdelavo šopkov in aranžmajev po naročilu, naj bo to poročni šopek za nevesto, naprsni šopek za ženina, naprsne šopke za priči, starše in svate. Nudimo vam tudi dekoracijo vozil in prostorov (dvorana, gostišče, dom, okrasitev cerkva…).

  POROČNI ŠOPEK

  V Cvetličarni Roža vam izdelamo unikaten in trendovski poročni šopek. Vendar pa so nam zelo pomembne tudi vaše želje, zato se pred izdelavo pogovorimo in vam svetujemo glede oblike šopka, dolžine šopka, saj je poročni šopek potrebno prilagoditi nevestini poročni obleki, postavi, barvi las, tenu polti in seveda celotni poročni tematiki in barvam.

  Če je nevestina poročna obleka bela, naj se barva cvetja ujema z barvo las, ženinove poročne kravate ali drugih modnih dodatkov. Seveda pa se lahko preprosto odločite za vaše najljubše cvetje in se z barvo ne obremenjujete, saj je konec koncu to vaš čarobni dan.

  NUDIMO VAM:

  – sveže rezano cvetje
  – lončnice
  – darilni bazar (vaze, lonci, steklo, keramika …)
  – poročno cvetje
  – dekoriranje prostorov
  – žalne storitve
  – aranžiranje daril
  – urejanje okolja

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp