CVETLIČARNA ROŽA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA ROŽA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  CVETLIČARNA ROŽA

  Telefon: 02 748 13 83

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Cvetličarna Roža se nahaja v centru Ptuja .
Vabimo vas, da nas obiščete in si ogledate našo bogato ponudbo rezanega cvetja in lončnic. Izdelujemo šopke in cvetlične dekoracije za različne priložnosti:
– rojstni dnevi
– obletnice (zlata poroka, srebrna poroka…)
– godovi
– različna praznovanja
prav tako pa vam tudi aranžiramo darila po vaših željah.
Parom, ki se pripravljajo na poročni dan, nudimo izdelavo šopkov in aranžmajev po naročilu, naj bo to poročni šopek za nevesto, naprsni šopek za ženina, naprsne šopke za priči, starše in svate. Nudimo vam tudi dekoracijo vozil in prostorov (dvorana, gostišče, dom, okrasitev cerkva…).

POROČNI ŠOPEK

V Cvetličarni Roža vam izdelamo unikaten in trendovski poročni šopek. Vendar pa so nam zelo pomembne tudi vaše želje, zato se pred izdelavo pogovorimo in vam svetujemo glede oblike šopka, dolžine šopka, saj je poročni šopek potrebno prilagoditi nevestini poročni obleki, postavi, barvi las, tenu polti in seveda celotni poročni tematiki in barvam.

Če je nevestina poročna obleka bela, naj se barva cvetja ujema z barvo las, ženinove poročne kravate ali drugih modnih dodatkov. Seveda pa se lahko preprosto odločite za vaše najljubše cvetje in se z barvo ne obremenjujete, saj je konec koncu to vaš čarobni dan.

NUDIMO VAM:

– sveže rezano cvetje
– lončnice
– darilni bazar (vaze, lonci, steklo, keramika …)
– poročno cvetje
– dekoriranje prostorov
– žalne storitve
– aranžiranje daril
– urejanje okolja

ARANŽIRANJE DARIL

Kadar boste želeli nekoga razveseliti, naj bo to za rojstni dan, obletnico ali kakšno drugo priložnost, jih bomo z veseljem primerno dogodku aranžirali po vaših željah.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp