CVETLIČARNA PIA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA PIA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA PIA

   Pod Gradom 15, 8230 Mokronog

   Telefon: 031 385 562

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarna Pia je z vami že 20 let in deluje na različnih področjih. Delo opravljamo z veseljem, radi poslušamo želje strank in sprejemamo nove izzive.

  V cvetličarni ponujamo rezano cvetje, notranje in zunanje rože, nasaditve balkonskih rož, darila in njihovo zavijanje, balone ter krašenje ob slavjih.

  Najraje pa imamo izzive. Veselimo se strank, ki pridejo do nas z željo okrasitve poročnih lokacij, okrasitve cerkva, gostiln, domačij, avtomobilov. Skupaj s stranko načrtujemo in okrasitev izvedemo natančno ter strokovno.

  poročni šopek

  Poročni šopek je nevestin najpomembnejši dodatek na poroki. Inn tako kot nevesta bo tudi šopek v središču pozornosti. Poročnemu šopku lahko dodate osebni pečat s čipko, biserno ogrlico ali broško, ki vam veliko pomeni. Poskrbeli bomo za najlepši šopek vašega življenja. Poleg poročnega šopka v cvetličarni Pia poskrbimo še za izdelavo naprsnih šopkov za ženina in priče ter vse ostale svate.

  cvetličarna pia poskrbi za celotno dekoracijo vajine poroke

  Ker si želimo, da bo vajina poroka nekaj posebnega, v cvetličarni Pia poskrbimo za celotno dekoracijo vajine poroke. Poskrbeli bomo za to, da se bo celotna dekoracija ujemala z ambientom in, da bo narejena po vajinih željah. Tu pa vam bomo z našim strokovnim znanjem svetovali in predlagali, da bo na koncu vajina poroka sanjska kot sta si jo želela.

  Velik poudarek dajemo tudi poročni dekoraciji civilnega obreda.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp