CVETLIČARNA OMERS

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA OMERS

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA OMERS

   Telefon: 01 72 26 520

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarna Omers v središču Domžal ima že več kot 50-letno tradicijo in je bila na svojem začetku prva cvetličarna v okoliških občinah. Ustanovila sta jo ga. Ivanka in g. Ignac Omers, leta 1999 pa je njeno vodenje prevzela hči Apolonija, ki še danes uspešno in z novimi pristopi nadaljuje začeto delo.
  V vseh teh letih je v Cvetličarni Omers razvila profesionalno cvetličarsko ekipo, ki jo odlikujejo srčnost, humana poslovna kultura, visoka profesionalnost, odličnost, umetniški pridih in vrhunske cvetličarske izkušnje.

  V Cvetličarna Omers vam izdelamo unikaten in trendovski poročni šopek. Vendar pa so nam zelo pomembne tudi vaše želje,zato se pred izdelavo pogovorimo.

  Poročno cvetje označuje razcvet ljubezni in poroki doda lepoto, vonj in barvo. V popolnosti in čarobnosti poročnega dne ima poročno cvetje prav posebno vlogo.

  Izbira cvetja je lep in pomemben trenutek, saj mora poročni šopek odražati želje in počutje mladoporočencev. Prav tako pa ima vsaka poroka svoj stil in ne glede na to ali ste se odločili za romantično poroko, klasično poroko, elegantno poroko, moderno poroko, minimalistično poroko, naravno poroko, itd., je pomembno temu prilagoditi tudi poročno cvetje. Poročni šopek pa se mora prilegati tudi starosti, osebnosti, kroju in barvi obleke, kot tudi letnemu času, v katerem se poroka odvija.

  OKRASITEV PROSTOROV

  Poroka in prostor, kjer sama poroka in potem poročno slavje potekata imata prav poseben namen, zato je dekoracija prostora zelo pomembna, da se v njem tako sami kot povabljeni dobro počutimo in da se nam celotna zgodba nepozabno vtisne v spomin.

  Namizne dekoracije

  Cvetličarna Omers vam nudi tudi izvedbo namiznih dekoracij. Te so lahko sestavljene iz cvetja, ki je enako cvetju v poročnem šopku ali pa si zanje izberete popolnoma drugo cvetje. Možnosti za tovrstne dekoracije je ogromno, vendar pa ne smejo biti tako velike, da bi zakrivale pogled nasproti sedečim svatom in tako onemogočale pogovor. Ponavadi je namizna dekoracija kjer sedita nevesta in ženin bogatejša.

  Cvetličarna Omers vam nudi

  različne in unikatne poročne šopke (bidermajer poročni šopek, angleški poročni šopek, poročni šopek v obliki slapa,…),
  nadomestni poročni šopek,
  šopek v zahvalo,
  naprsne šopke,
  konfete,
  »korsaže«, poročne zapestnice
  blazinice za poročna prstana,
  dekoracijo za svate,
  dekoracijo v cerkvah
  dekoracijo v gostilnah in restavracijah
  dekoracijo za druge prostore, kjer se odvija poročno praznovanje,
  druga dekoracija (torta, prigrizki, …)


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp