CVETLIČARNA OMERS

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA OMERS

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA OMERS

   Telefon: 01 72 26 520

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  V Cvetličarna Omers vam izdelamo unikaten in trendovski poročni šopek. Vendar pa so nam zelo pomembne tudi vaše želje,zato se pred izdelavo pogovorimo.

  Poročno cvetje označuje razcvet ljubezni in poroki doda lepoto, vonj in barvo. V popolnosti in čarobnosti poročnega dne ima poročno cvetje prav posebno vlogo.

  Izbira cvetja je lep in pomemben trenutek, saj mora poročni šopek odražati želje in počutje mladoporočencev. Prav tako pa ima vsaka poroka svoj stil in ne glede na to ali ste se odločili za romantično poroko, klasično poroko, elegantno poroko, moderno poroko, minimalistično poroko, naravno poroko, itd., je pomembno temu prilagoditi tudi poročno cvetje. Poročni šopek pa se mora prilegati tudi starosti, osebnosti, kroju in barvi oblek, kot tudi letnemu času, v katerem se poroka odvija.

  OKRASITEV PROSTOROV

  Poroka in prostor, kjer sama poroka in potem poročno slavje potekata imata prav poseben namen, zato je dekoracija prostora zelo pomembna, da se v njem tako sami kot povabljeni dobro počutimo in da se nam celotna zgodba nepozabno vtisne v spomin.

  Namizne dekoracije

  Cvetličarna Omers vam nudi tudi izvedbo namiznih dekoracij. Te so lahko sestavljene iz cvetja, ki je enako cvetju v poročnem šopku ali pa si zanje izberete popolnoma drugo cvetje. Možnosti za tovrstne dekoracije je ogromno, vendar pa ne smejo biti tako velike, da bi zakrivale pogled nasproti sedečim svatom in tako onemogočale pogovor. Ponavadi je namizna dekoracija kjer sedita nevesta in ženin bogatejša.

  Cvetličarna Omers vam nudi

  različne in unikatne poročne šopke (bidermajer poročni šopek, angleški poročni šopek, poročni šopek v obliki slapa,…),
  nadomestni poročni šopek,
  šopek v zahvalo,
  naprsne šopke,
  konfete,
  »korsaže«, poročne zapestnice
  blazinice za poročna prstana,
  dekoracijo za svate,
  dekoracijo v cerkvah
  dekoracijo v gostilnah in restavracijah
  dekoracijo za druge prostore, kjer se odvija poročno praznovanje,
  druga dekoracija (torta, prigrizki, …)

  DEKORACIJA VOZIL

  Poročna dekoracija vozil je dandanes nepogrešljiv sestavni del poroke. Vozila se okrasijo s posebnimi aranžmaji, ki jih pritrdimo z magnetom ali vakuumom.

  Cvetličarna Omers vam nudi dekoracijo za vozila v najrazličnejših oblikah:
  – standardne ikebane,
  – v obliki srca, dveh src,
  – prstanov, venčka,
  – enojne ali dvojne girlande iz zelenja in cvetja,
  – posamezni cvetki in še in še.

  Dekoracijo vozil prav tako barvno in stilno prilagodimo celotni poroki. Prav tako se aranžma za vozilo prilagodi njegovi obliki avtomobila in velikosti pokrova motorja. V kolikor se bo poroka odvijala poleti, je potrebno dobro razmisliti o cvetju in o velikosti aranžmaja, saj lahko cvetje v veliki vročini, hitro ovene.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp