CVETLIČARNA MINKA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA MINKA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA MINKA

   Ljubljanska ulica 3a, 2000 Maribor

   Kontaktna oseba: Iztok Harb

   Telefon: 02 320 07 07, 041 699 509

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Cvetličarna Minka iz Maribora vam nudi cvetlične kreacije za vse vrste priložnosti kot so poroka, obletnice, rojstni dan... Za čudovite cvetlične kreacije je zaslužen Iztok Harb, lastnik cvetličarne Minka. S cvetličarstvom se ukvarja že vrsto let in prisega le na najvišjo kakovost, estetiko in natančnost. Vset to pa je razširil tudi v vse njegove zaposlene, ki mu pri tem pomagajo.

  za vajino pravljično poroko poskrbi cvetličarna minka

  Zakaj bi o pravljičnih porokah le sanjali?
  Naj bo vaša poroka nekaj edinstvenega! Skupaj z vami bomo pričarali pravljico, ovito v cvetje in ljubezen. Z našim cvetličarskim in aranžerskim znanjem vam bomo vaših željah pričarali dekoracijo prostora.

  Naj gre za poroka, slavnostni dogodek ali rojstni dan... Prav vsak iz med naštetih si zasluži popestritev s cvetjem.

  Imamo najlepše poslanstvo, ki si ga lahko predstavljamo - s cvetjem krasimo čudovito ljubezen.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp