CVETLIČARNA MARJETICA KOPER

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A CVETLIČARNA MARJETICA KOPER

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   CVETLIČARNA MARJETICA KOPER

   BULICA 15. MAJA 4,KOPER

   Kontaktna oseba: Patricija

   Telefon: 05 663 37 86

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  LJUBEZEN DO CVETJA

  Uporaba cvetja in njegove simbolike sega v same začetke razvoja človeške kulture. Cvetlična umetnost izhaja iz človekove želje po ustvarjanju in estetiki, kjer meje postavlja le domišljija. Ni važno, ali boste podarili le en cvet ali razkošen šopek, vsakomur boste s tem polepšali dan.

  V cvetličarni Marjetica Koper je v ospredju ljubezen do cvetja in veselje do aranžiranja, s čimer želimo ponesti lepote narave v vaš dom, pisarno ali družabne prostore. Predvsem pa si prizadevamo uresničiti vaše želje in potrebe, kar dosegamo s kreativnostjo in kakovostnimi storitvami.

  Pri nas vas pričakuje velika ponudba raznovrstnega cvetja. Cvetje vam bodo naše cvetličarke oblikovale v čudovite aranžmaje za vse priložnosti, letne čase in okuse.

  POROČNI ŠOPEK

  Ne samo poročna obleka neveste in ženina, tudi poročni šopek je pomemben sestavni del poroke.
  Zato si mora vsaka nevesta vzeti čas za razmislek, kakšen poročni šopek želi.
  Poroka brez poročnega šopka in cvetja ni prava poroka. Eden ključnih elementov poročnega videza neveste je seveda poročni šopek, saj je njegov namen, da poudari nevestino lepoto.

  POROČNA DEKORACIJA

  Cvetje je že od nekdaj sestavni del poroke in poročnega slavja. Poskrbimo za celotno dekoracijo poroke, od poročnega šopka in naprsnega šopka in vse do dekoracije avtomobila ter poročnega prostora.

  Izbira teme poroke je pomembna saj je osnova za celotno poročno dekoracijo in detajle.
  Poznamo veliko stilov porok prav tako tudi veliko stilov poročne dekoracije.

  NAJ VAMA PRIČARAMO NEPOZABNO POROKO!

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp